• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco dinas 8 s borstat stål vändbar, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 524115

4 880,00 kr

Spara 15%

4 148,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Njut av funktionalitet och stil med Blanco Dinas 8 S diskbänk

Blanco Dinas 8 S diskbänk är den perfekta kombinationen av funktionalitet och stil. Tillverkad i borstat rostfritt stål, ger den en modern och elegant touch till ditt kök. Med sin rektangulära form och vändbara design passar den perfekt i alla typer av kök.

En diskbänk med automatisk stoppare för enkel användning

En av de fantastiska funktionerna hos Blanco Dinas 8 S diskbänk är dess automatiska stoppare. Detta gör det möjligt att enkelt fylla diskhon med vatten eller tömma den utan att behöva använda händerna. Det sparar tid och gör diskningen till en enkel och smidig process.

Robust och långvarig konstruktion

Blanco Dinas 8 S diskbänk har tillverkats med högsta kvalitet och hållbarhet i åtanke. Den är tillverkad av rostfritt stål som är känt för sin motståndskraft mot fläckar, repor och korrosion. Det innebär att diskbänken kommer att se ut som ny i många år framöver och motstå daglig användning på ett effektivt sätt.

Perfekt för dubbel diskning

Med sina två hoar är Blanco Dinas 8 S diskbänk perfekt för dubbel diskning. Du kan enkelt separera dina diskar för att undvika blandning av smutsiga och rena föremål. Det ger också enkelhet och effektivitet vid matlagning och rengöring.

Enkel installation och anpassning

Blanco Dinas 8 S diskbänk är konstruerad för enkel installation i köksskåp med en bredd på minst 800 mm. Den kommer också med möjligheten att vara vändbar, vilket ger dig flexibilitet när det gäller placering och anpassning i ditt kök.

Sammanfattningsvis är Blanco Dinas 8 S diskbänk den perfekta kombinationen av elegans och funktionalitet. Med sin borstade rostfria stålkonstruktion, automatiserade stoppare och två hoar erbjuder den allt du behöver för en bekväm och effektiv diskning i ditt kök. Ge ditt kök en uppdatering med denna stilfulla och praktiska diskbänk från Blanco.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Dinas 8 S (524115)
Märke
Blanco
Mått
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Längd
1160.0 mm
Design
Färg
Rostfritt stål
Specifikationer
Antal hoar
2
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: