• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia 5 s silgranit puradur antracit reversibel, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 520502

3 728,00 kr

Spara 15%

3 168,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zia 5 S Silgranit Puradur Antracit Reversibel, Automatisk Stopp

Allmän information

Blanco Zia 5 S Silgranit Puradur är en otroligt funktionell och stilren diskbänk som kommer att vara en perfekt tillskott till ditt kök. Den har en elegant antracitfärg som kommer att passa perfekt in i vilket köksinteriör som helst. Diskbänken är gjord av hållbart silgranitmaterial, vilket ger den en hög motståndskraft mot repor och fläckar, samtidigt som den är enkel att rengöra och underhålla.

Funktioner

Blanco Zia 5 S Silgranit Puradur diskbänken har följande funktioner:

Reversibel

Den här diskbänken är reversibel, vilket innebär att den kan monteras på vänster eller höger sida beroende på dina behov och kökets layout. Det ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa bänken efter din preferens och rumsdesign.

Automatisk stoppare

Denna diskbänk är utrustad med en praktisk automatisk stoppare, vilket gör det enkelt och bekvämt att fylla diskhon med vatten. Du behöver inte längre använda en separat stoppventil för att stoppa avloppet - den automatiska stopparen gör jobbet åt dig.

Montering och specifikationer

Blanco Zia 5 S Silgranit Puradur diskbänk är avsedd för infällnad eller underlimning. Den har en längd på 860.0 mm och en djup på 500.0 mm. Diskbänken är utformad med en rektangulär form och har en ho, vilket gör den idealisk för alla typer av diskning och matlagning. Den har också ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en separat kran för din köksbehov.Denna diskbänk passar perfekt för ett skåp med en bredd på minst 500.0 mm. Den levereras komplett med en praktisk låda med en djup på 190.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att förvara dina diskredskap och tillbehör.

Varumärke och modell

Blanco Zia 5 S Silgranit Puradur diskbänken tillhör det välrenommerade varumärket Blanco och modellnamnet för denna specifika produkt är Blanco Zia 5 S (520502). Med sin höga kvalitet och snygga design kommer denna diskbänk att vara en pålitlig och elegant tillskott till ditt kök.Slutligen, oavsett om du behöver en ny diskbänk för ditt nya kök eller vill uppgradera den befintliga, kommer Blanco Zia 5 S Silgranit Puradur att vara det perfekta valet. Med sina praktiska funktioner och stilrena design kommer den att förbättra funktion och utseende i ditt kök.
Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zia 5 S (520502)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: