• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 6 split silgranit puradur svart, vänster, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 525956

6 446,00 kr

Spara 15%

5 479,10 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 615.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Pleon 6 Split Silgranit Puradur Svart, Vänster, Automatisk Stoppare, InfinoProduktbeskrivning

Blanco Pleon 6 Split Silgranit Puradur är en stilren och funktionell diskho i svart färg. Den har en vänsterinriktad design och passar perfekt för dig som vill ha en modern och snygg diskho i ditt kök. Med sina mått på 615.0 mm i längd och 510.0 mm i djup får du tillräckligt med utrymme för att effektivt arbeta med diskning och förberedelse av mat.

Diskhon är tillverkad i Silgranit-materialet, som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Det gör att den behåller sin vackra svarta färg och fina yta under lång tid. Den har en unik Puradur-beklädnad som ger extra skydd och gör diskhon ännu bättre rustad mot belastning och slit.

Blanco Pleon 6 Split har en speciell automatisk stoppare, vilket innebär att du kan fylla diskhon med vatten och sedan enkelt tömma den genom att trycka på en knapp. Detta gör diskningen mycket smidigare och bekvämare. Dessutom är diskhon utrustad med det intelligenta Infino-avloppssystemet, som låter vatten rinna snabbt och smidigt utan att stänga av vattenflödet.

Diskhon är designad för infällnad eller underlimning i köksskåpet och kan enkelt monteras på en skåpsbredd på minst 600.0 mm. Den har också ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att anpassa den efter dina behov och stilpreferenser. Med sina 1.5 hoar får du tillräckligt med utrymme för att diska både stora och små köksredskap samt förbereda mat.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Pleon 6 Split Silgranit Puradur en elegant och praktisk lösning för ditt kök. Med sin robusta konstruktion och smarta funktioner är den perfekt för dig som vill ha en pålitlig och stilren diskho som håller länge och underlättar ditt arbete i köket.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Pleon 6 Split (521693)
Mått
Längd
615.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: