• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 45s kompakt kaffe utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 519570

4 608,00 kr

Spara 15%

3 916,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 680.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 45 S Compact

Blanco Metra 45S Compact är en kompakt och stilren diskbänk för ditt kök. Den här diskbänken är perfekt för mindre utrymmen och passar perfekt i kök med begränsad plats. Diskbänken har en elegant brun färg som ger en varm och naturlig touch till ditt köksdesign.

Funktioner

Material

Blanco Metra 45S Compact är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial. Silgranit är känt för sin tålighet, hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, repor och värme. Detta gör diskbänken både praktisk och estetiskt tilltalande.

Design

Denna diskbänk har en rektangulär form som gör den enkel att integrera i olika köksdesigner och stilar. Den har en solo-ho, vilket innebär att det finns endast en ho för avrinning. Diskbänken är också vändbar, vilket ger dig flexibilitet när du installerar den i ditt kök.

Montering

Blanco Metra 45S Compact kan enkelt installeras genom infällning eller underlimning, beroende på din preferens och köksdesign. Detta gör diskbänken lämplig för olika typer av köksskåp.

Mått

Med en längd på 680 mm och en djup på 500 mm passar Blanco Metra 45S Compact perfekt i en standard köksmiljö. Det är viktigt att notera att diskbänken kräver ett minimum skåpsbredd på 450 mm.

Hål för blandare

Blanco Metra 45S Compact kommer inte med förborrade hål för blandare. Detta ger dig möjligheten att själv välja och installera den blandare som passar dina behov och stil. Diskbänken kan dock användas utan en blandare om så önskas.

Slutsats

Blanco Metra 45S Compact är den perfekta lösningen för att maximera köksutrymmet utan att kompromissa på stil och funktionalitet. Dess eleganta bruna färg och silgranitmaterial gör den till en vacker och hållbar tillsats till ditt kök. Välj denna diskbänk för att skapa en praktisk och estetiskt tilltalande köksmiljö.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 45 S Compact (519570)
Mått
Längd
680.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: