• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco nova 6 s kaffe utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 515022

10 441,00 kr

Spara 15%

8 874,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Nova 6 S kaffe utan automatisk propp

Blanco Nova 6 S är en elegant diskbänk som är perfekt för ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material i en vacker brun färg, ger denna diskbänk inte bara en praktisk och funktionell plats att arbeta på, utan också en stilfull touch till din köksinredning.

Funktioner:

Färg och Material

Blanco Nova 6 S diskbänk kommer i en vacker brun färg som lägger till en elegant touch till ditt kök. Tillverkad av slitstarkt Silgranit-material, erbjuder denna diskbänk långvarig hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme.

Storlek och Montering

Med en längd på 1000.0 mm och en djup på 500.0 mm, är Blanco Nova 6 S diskbänk perfekt för ditt kök. Den är utformad för infällnad och kan enkelt monteras in i ditt köksskåp. Diskbänken har också en vändbar design och kan installeras för att passa din kökslayout.

Hoar och Lådor

Blanco Nova 6 S diskbänk har en unik design med 1.5 hoar, vilket ger dig extra utrymme för diskning eller matförberedelse. Diskbänken har också en låddjup på 190.0 mm, vilket gör det möjligt att enkelt tvätta och förvara stora kastruller och stekpannor.

Praktiska Funktioner

Blanco Nova 6 S diskbänk är utrustad med ett hål för att enkelt montera en blandare. Detta gör det bekvämt för dig att tvätta och skölja dina tallrikar och kärl. Diskbänken är också lämplig för skåp med en bredd på minst 600.0 mm, vilket gör den mångsidig och passar de flesta köksskåp.

Med Blanco Nova 6 S diskbänk kan du förvandla ditt kök till en funktionell och snygg plats. Den högkvalitativa designen och de praktiska funktionerna gör det till en idealisk lösning för dina köksbehov.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Nova 6 S (515022)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5

16 Produkter från samma kategori: