• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco claron 700-if/a steelart

PRODUKTKOD: 515644

5 617,00 kr

Spara 15%

4 774,45 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Bredd: 760 mm
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Claron 700-if/a Steelart

Blanco Claron 700-if/a Steelart är en imponerande och funktionell rostfri diskbänk som kommer att bli en praktisk och stilfull tillägg till ditt kök. Med en bredd på 760 mm erbjuder den gott om utrymme för att hantera alla dina köksbehov.

Design och material

Blanco Claron 700-if/a Steelart är tillverkad av högkvalitativt stål, vilket ger den en elegant och modern look. Den rostfria ytan ger inte bara en snygg estetik, utan är också mycket slitstark och tålig mot repor och fläckar. Detta gör att diskbänken behåller sin skönhet och funktionalitet under lång tid.

Funktioner

Denna diskbänk har en praktisk enkel ho, vilket gör den idealisk för mindre kök där det inte krävs en större produkt. Den kan monteras både nedfälld och infälld, vilket ger flexibilitet i placeringen. Den har också ett förborrat hål för blandare, vilket gör att du enkelt kan anpassa den efter dina behov.

Anpassningsbara alternativ

Blanco Claron 700-if/a Steelart finns i flera färger, inklusive krom, blank och rostfritt. Denna bredd ger också möjlighet att välja en planmonterad eller planlimmad installation, vilket ger dig ännu mer flexibilitet i utformningen av ditt kök.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Claron 700-if/a Steelart en kombination av stil, funktionalitet och kvalitet. Med sin rostfria yta och robusta konstruktion är den perfekt för att hantera alla dina dagliga köksbehov.

Mått
Bredd
760 mm
Specifikationer
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad

16 Produkter från samma kategori: