• Reducerat pris

Diskbänkar

White adon xl 6 s tartufo

PRODUKTKOD: 519625

4 334,00 kr

Spara 15%

3 683,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 980 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Grå

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

White Adon XL 6 S Tartufo - Produktbeskrivning

Funktioner

White Adon XL 6 S Tartufo är en avrinningsyta designad för kök. Med sin bredd på 980 mm erbjuder den tillräckligt med utrymme för att hantera stora mängder disklådor och köksredskap. Dess funktioner inkluderar en avrinningsyta som underlättar för dig att rengöra och torka av dina disklådor och porslin.

Material

Denna avrinningsyta är tillverkad av Silgranit, vilket är ett material gjort av granit. Detta material är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Silgranit ger dig en jämn och snygg yta som håller i många år framöver. Du kan vara säker på att White Adon XL 6 S Tartufo kommer att behålla sin eleganta utseende även efter lång tids användning.

Tillgängliga färger

White Adon XL 6 S Tartufo finns i färgen grå, vilket ger en modern och stilren look till ditt kök. Den grå färgen är mångsidig och passar bra med olika köksinredningar och stilar. Du kan vara säker på att White Adon XL 6 S Tartufo kommer att ge din köksmiljö ett lyxigt och elegant utseende.

Förborrat hål för blandare

White Adon XL 6 S Tartufo är förborrad med ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en köksblandare efter dina behov. Du behöver inte genomborra avrinningsytan själv, vilket sparar tid och möda. Hålet är utformat för att passa de flesta standardstorlekar för köksblandare.

Sammanfattningsvis erbjuder White Adon XL 6 S Tartufo en rymlig och elegant avrinningsyta till ditt kök. Med dess Silgranit-material, grå färg och förborrade hål för blandare, är denna avrinningsyta den perfekta kombinationen av funktionalitet och stil.

Mått
Bredd
980 mm
Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Ja
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Grå

16 Produkter från samma kategori: