• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s jasmin höger skål med propp

PRODUKTKOD: 517526

5 261,00 kr

Spara 15%

4 471,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 1000 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Porslin/Keramik
  • Tillgängliga färger: Creme/Beige

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar XL 6 S Jasmin Höger Skål med Propp

Funktioner och Specifikationer

Blanco Zenar XL 6 S är en elegant och funktionell diskho som är perfekt för ditt kök. Med sina mått på 1000 mm i bredd kan den rymma mycket disk och gör att du kan hantera stora mängder matlagning utan problem.

En av de bästa funktionerna med Blanco Zenar XL 6 S är dess avrinningsyta. Denna yta är utformad för att effektivt hantera vattenavrinning, vilket gör att du kan diska och skölja av dina rätter utan att oroa dig för vattenpölar eller fuktiga ytor.

Denna diskho är tillverkad av högkvalitativt porslin/keramik, vilket ger den en elegant och slitstark finish. Den finns i färgen Jasmin, som ger ditt kök en modern och stilren känsla.

För att underlätta installationen är Blanco Zenar XL 6 S utrustad med ett förborrat hål för blandare. Detta gör det enkelt att fästa din favoritblandare och anpassa diskhon efter dina behov.

Blanco Zenar XL 6 S kan monteras både nedfällt och infällt, vilket ger dig flexibilitet när det gäller att välja den bästa installationen för ditt kök. Med sin högra skål och medföljande propp är denna diskho praktisk och enkel att använda.

Sammanfattningsvis är Blanco Zenar XL 6 S Jasmin Höger Skål med Propp en utmärkt val för alla som letar efter en funktionell, elegant och pålitlig diskho till sitt kök. Med sin avrinningsyta, högkvalitativa material och enkel installation är den en praktisk och stilfull tillägg till ditt kök.

Mått
Bredd
1000 mm
Specifikationer
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Porslin/Keramik
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Creme/Beige
Förborrat hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: