• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 700-u nivå silgranit puradur pärlgrå, infino, stålkorg

PRODUKTKOD: 523455

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 730.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning

Blanco Subline 700-U Nivå är en stilren och praktisk diskho med en modern pärlgrå färg. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial är denna diskho både hållbar och motståndskraftig mot fläckar och repor. Med sina generösa dimensioner och lämplig djup är denna diskho perfekt för både små och stora kök.

Funktioner

Material:

Blanco Subline 700-U Nivå är tillverkad av silgranit, vilket är ett robust och hållbart material. Silgranit är känt för sin höga motståndskraft mot fläckar, repor och värme. Det ger dig en diskho som kommer att hålla sig snygg och funktionell under lång tid.

Design:

Med sin rektangulära form och pärlgrå färg ger Blanco Subline 700-U Nivå en modern och stilren touch till ditt kök. Den underlimmade monteringen gör att diskhon smälter sömlöst in i din bänkskiva och ger en ren och minimalistisk look.

Stora och lilla ho:

Blanco Subline 700-U Nivå har en unik design med en större huvudho och en mindre androh. Detta ger dig möjlighet att enkelt hålla isär och sortera dina diskar och tillbehör. Du kan använda den större huvudhon för att tvätta stora kastruller och stekpannor medan den mindre androhon kan användas för att diska mindre köksredskap och bestick.

Inkluderar stålkorg:

En praktisk funktion hos Blanco Subline 700-U Nivå är den medföljande stålkorgen. Denna korg kan användas för att enkelt förbereda och skölja grönsaker eller för att hålla matavfall borta från avloppet. Den är också perfekt för att hålla smutsiga diskar åtskilda på ett organiserat sätt.

Bredd och djup:

Med en längd på 730 mm och en bredd på 460 mm är Blanco Subline 700-U Nivå perfekt för bänkskivor med en bredd på minst 800 mm. Djupet på 200 mm ger tillräckligt med utrymme för att rymma dina diskar och tillbehör utan att sprida vatten över hela köket.

Enkel installation:

Blanco Subline 700-U Nivå är enkel att installera. Den underlimmade monteringen gör att du kan integrera diskhon sömlöst i din bänkskiva. Detta ger dig inte bara en ren och snygg look, utan också en enkel och praktisk användning av diskhon.

Slutsats

Blanco Subline 700-U Nivå är den perfekta diskhon för dig som letar efter både stil och funktionalitet. Med sin hållbara silgranitkonstruktion, praktiska design och inkluderade stålkorg är denna diskho ett utmärkt val för alla typer av kök. Ge ditt kök en uppgradering med Blanco Subline 700-U Nivå diskho och njut av både stil och praktisk användning.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Subline 700-U Level (523455)
Mått
Djup
460.0 mm
Längd
730.0 mm
Låddjup
200.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: