• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco naya 6 silgranit puradur alumetalik

PRODUKTKOD: 519640

3 392,00 kr

Spara 15%

2 883,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 615.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco naya 6 silgranit puradur alumetalik

Blanco Naya 6 Silgranit Puradur Alumetalik är en stilren och funktionell diskho som kommer att förhöja utseendet och funktionaliteten i ditt kök. Med ett djup på 510 mm och en längd på 615 mm ger denna diskho gott om utrymme för att göra disken till en enkel och effektiv uppgift.

Material av hög kvalitet

Denna diskho är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket gör den både hållbar och tålig. Silgranit är känt för sin motståndskraft mot fläckar, repor och värme, vilket gör det till ett perfekt val för köksdiskar. Med sin silvriga metalliska finish ger denna diskho din kök en modern och elegant touch.

Mångsidig montering

Blanco Naya 6 kan monteras antingen som en infällningsdiskho eller underlimningsdiskho, vilket ger dig flexibilitet när det gäller val av installation. Detta gör det möjligt för dig att anpassa diskhon efter din specifika köksdesign och preferenser.

Praktiska funktioner

Denna diskho har en grundläggande, rektangulär form som passar perfekt i de flesta köksstilar. Den har även ett hål för en blandare, vilket gör det enkelt att installera en vattenkran om så önskas. Diskhon har också en generös låddjup på 200 mm, vilket rymmer stora mängder disk utan problem.

Lätt att installera

Med en minimibredd på 600 mm kan denna diskho enkelt passa in i de flesta köksskåp. Den är också vändbar, vilket ger dig möjligheten att anpassa diskhon efter ditt köksutrymme.

Investera i en Blanco Naya 6 Silgranit Puradur Alumetalik diskho och få en elegant, funktionell och hållbar lösning för ditt kök. Du kommer inte bli besviken på kvaliteten och designen som denna diskho har att erbjuda.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Naya 6 (519640)
Mått
Längd
615.0 mm
Låddjup
200.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: