• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 6 s-f silgranit puradur jasmin höger, automatisk stoppare, infino, bord vitt glas, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 523493

11 699,00 kr

Spara 15%

9 944,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 990.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axia III 6 S-F Silgranit Puradur Diskbänk

Blanco Axia III 6 S-F är en diskbänk av hög kvalitet som kommer att bli ett praktiskt och elegant tillskott till ditt kök. Med sin design i silgranit puradur jasminton kommer den att passa perfekt in i en modern köksmiljö och ge en fräsch och stilren känsla.

Automatisk stoppare och InFino-avlopp

Det som verkligen sätter denna diskbänk isär är dess unika funktioner. Med den automatiska stopparen kan du enkelt fylla diskhon med vatten och sedan tömma den igen utan att behöva använda en separat stoppkork. Detta gör diskhanteringen både bekväm och effektiv.

Blanco Axia III 6 S-F har också InFino-avloppssystem, vilket innebär att avloppet är sömlöst integrerat i diskbänken. Detta ger en slät yta utan ojämnheter och gör det också enklare att hålla rent och hygieniskt.

Bord i vitt glas och avlopp i stål

Blanco Axia III 6 S-F är utrustad med ett elegant bord i vitt glas. Detta ger en exklusiv och stilfull touch till diskbänken och gör den till en snygg detalj i köket. Avloppet är tillverkat i stål, vilket gör det hållbart och motståndskraftigt mot korrosion.

Praktisk och funktionell

Med en längd på 990 mm och en djup på 500 mm erbjuder Blanco Axia III 6 S-F gott om utrymme för diskning och annat arbete i köket. Den har också en diskho och en halv diskho, vilket gör det möjligt att använda båda samtidigt och underlätta hanteringen av större mängder disk.

Lätt att montera

Blanco Axia III 6 S-F är en diskbänk som är enkel att installera. Den är avsedd för planlimning, vilket ger en jämn och stilren övergång mellan diskbänk och köksbänk. Diskbänken passar perfekt i ett skåp med en bredd på minst 600 mm.

Unikt och funktionellt tillägg till ditt kök

Med Blanco Axia III 6 S-F får du en diskbänk som inte bara är vacker att se på utan också erbjuder praktiska och innovativa funktioner. Den är tillverkad av haltåligt silgranit puradur-material, som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Med sin eleganta design och unika egenskaper kommer denna diskbänk definitivt att bli ett älskat och användbart tillägg till ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 6 S-F InFino (523493)
Mått
Längd
990.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Planlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: