• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco claron 500-if stal gładka

PRODUKTKOD: 517216

4 874,00 kr

Spara 15%

4 142,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 1
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri, Satin

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco claron 500-if stal gładka

Funktioner

Blanco claron 500-if stal gładka är en elegant och funktionell rostfri diskhon. Den är perfekt för att ge ditt kök en modern och snygg touch. Med sina olika funktioner kommer denna diskho att göra din diskning och matlagning mycket enklare.

Material

Tillverkad av högkvalitativt stål, är denna diskho både robust och tålig. Den kommer att hålla länge och motstå repor och fläckar. Stålet ger också en elegant och professionell look till din köksinredning.

Tillgängliga färger

Blanco claron 500-if stal gładka finns i olika färger, inklusive krom, blank och rostfri. Du kan välja den färg som bäst passar din köksinredning och stil.

Antal hoar

Den här diskhon har en enkelho, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera diskning av tallrikar, kastruller och stekpannor. Du kan enkelt organisera dina rätter och bestick för effektiv och snabb diskning.

Montering

Blanco claron 500-if stal gładka kan monteras på olika sätt, inklusive nedfälld, infälld, planmonterad eller planlimmad. Detta ger dig flexibilitet att välja den monteringsstil som passar bäst för ditt kök och din diskbänk.

Förborrat hål för blandare

Denna diskho kommer inte med ett förborrat hål för blandare. Det ger dig friheten att välja och installera den typ av blandare du föredrar utan begränsningar.

Specifikationer
Antal hoar
1
Förborrat hål för blandare
Nej
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin

16 Produkter från samma kategori: