• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s keramisk puraplus basalt höger, automatisk propp, infino

PRODUKTKOD: 524161

7 062,00 kr

Spara 15%

6 002,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 185.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar 45 S keramisk puraplus basalt höger, automatisk propp, infino

Blanco Zenar 45 S är en stilren diskbänk som erbjuder både funktion och estetik. Med sin rektangulära form och grå keramiska material ger den en modern och elegant touch till ditt kök.

Design och material

Denna diskbänk är tillverkad i högkvalitativ keramik, vilket ger den en slitstark och tålig konstruktion. Dess grå färg, kallad basalt, ger en sofistikerad och modern estetik till köket. Med sin rektangulära form passar den perfekt in i de flesta köksdesigner.

Funktioner

Blanco Zenar 45 S har en integrerad automatisk propp, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten och sedan tömma den med en enkel tryckning på proppen. Detta sparar tid och gör diskningen smidigare. Diskbänken har också den unika Infino-dragsystemet, vilket innebär att avloppet är osynligt och ger en ren och snygg yta utan synliga avloppshål.

Installation och kompatibilitet

Blanco Zenar 45 S är utformad för att passa in i skåp med en bredd på minst 450 mm. Det finns ett hål för en blandare och diskbänken är kompatibel med en mixerblandare. Den är högerhängd, vilket innebär att själva diskhon är placerad på höger sida.

Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Zenar 45 S en kombination av stil, funktionalitet och kvalitet i ditt kök. Med sin keramiska konstruktion, automatiska propp och Infino-dragsystem sätter den en ny standard för diskbänkar. Ge ditt kök en uppgradering med denna eleganta och praktiska diskbänk.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S (524161)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
185.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Keramik
Vändbar
Nej
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm

16 Produkter från samma kategori: