• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s silgranit puradur antracit vänster, automatisk stoppare, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523840

6 607,00 kr

Spara 15%

5 615,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur diskho

Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur diskho i färgen antracit är det perfekta tillskottet till ditt kök. Med sina innovativa funktioner och stilrena design erbjuder denna diskho både praktisk användning och en modern estetik.

Funktioner:

Automatisk stoppare

Blanco Zenar 45 S är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den snabbt och effektivt. Du kan enkelt justera vattennivån genom att trycka på stopparen.

Infino

Infino är Blancos unika vattenlåssystem, som är integrerat i diskhon. Detta gör inte bara installationen enklare, utan ger också en renare och mer stilren look utan synliga vattenlås.

Ashlar board

Med ingjutet Ashlar board kan du enkelt ställa ifrån dig diskborstar eller andra köksredskap vid diskhon. Ashlar board ger dig en praktisk förvaringsplats direkt vid diskbänken, vilket sparar tid och gör det mer praktiskt att ha alla nödvändiga redskap nära till hands.

Specifikationer:

Färg: Antracit

Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur diskho finns tillgänglig i en elegant antracitfärg som passar perfekt i moderna köksmiljöer. Den mörka färgen ger en sofistikerad och stilren look.

Material: Silgranit Puradur

Blanco Zenar 45 S är tillverkad av Silgranit Puradur, vilket är ett högkvalitativt material som kombinerar styrkan hos granit med den enkelheten hos porslin. Silgranit Puradur är tåligt, reptåligt och enkelt att rengöra, vilket gör diskhon både hållbar och praktisk.

Montering: Infällnad, Underlimning

Blanco Zenar 45 S kan enkelt monteras antingen som en infälld diskho eller underlimmad. Detta ger dig flexibilitet och gör det möjligt att anpassa installationen efter ditt köks utseende och layout.

Antal hoar: 1

Blanco Zenar 45 S har en enda ho, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera alla dina disk- och rengöringsbehov.

Mått:

  • Längd: 860.0 mm
  • Bredd: 450.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm

Med sina imponerande funktioner och stilrena design är Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur diskho det perfekta valet för ditt kök. Den kommer inte bara att förenkla din diskning och rengöring, utan också lägga till en modern touch till din köksinredning.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S (523840)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: