• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco naya 8 s silgranit puradur jasmine höger

PRODUKTKOD: 525784

7 644,00 kr

Spara 15%

6 497,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Naya 8 S Silgranit Puradur Jasmine Höger

En elegant och funktionell diskbänk för ditt kök

Blanco Naya 8 S Silgranit Puradur Jasmine Höger är en diskbänk som kombinerar stil och funktionalitet på bästa sätt. Med sin rektangulära form och vackra design blir den en snygg detalj i ditt kök. Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket gör den både hållbar och lätt att rengöra.

Enkel installation och anpassning

Diskbänken har en längd på 1160.0 mm och en djup på 500.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera disk och matlagning. Den har en ho med ett tillhörande avrinningsområde, vilket gör det lätt att separera disk och tömma vatten. Dessutom har den en praktisk hål för blandare, vilket gör det möjligt att enkelt installera en vattenkran för att underlätta disk och matlagning.

Blanco Naya 8 S Silgranit Puradur Jasmine Höger kan monteras på en skåpsbredd på minst 800.0 mm, vilket gör den flexibel och anpassningsbar till olika köksdesigner. Den är dessutom vändbar, vilket innebär att du kan välja om du vill ha ho och avrinning på höger eller vänster sida, beroende på ditt behov och preferenser.

Tillverkad för hållbarhet och enkelhet

Silgranit Puradur är ett högkvalitativt material som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, repor och värme. Det är också enkelt att rengöra, vilket sparar tid och ger en fräsch och ren diskbänk. Diskbänkens låddjup är 200.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att ställa in disk och förbereda mat utan att riskera att vattnet skvätter över.

Blanco är ett pålitligt varumärke som är känt för sina högkvalitativa produkter, och Blanco Naya 8 S Silgranit Puradur Jasmine Höger är inget undantag. Med sin eleganta design, användbara funktioner och långvariga material är denna diskbänk ett utmärkt val för alla kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Naya 8 S (525784)
Märke
Blanco
Mått
Låddjup
200.0 mm
Djup
500.0 mm
Längd
1160.0 mm
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: