• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic 8 biały 510169

PRODUKTKOD: 510169

3 415,00 kr

Spara 15%

2 902,75 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Classic 8 biały 510169

Blanco Classic 8 biały 510169 är ett diskhoar av hög kvalitet som kommer att ge ditt kök en stilren och modern touch. Denna diskho levereras med en mängd olika funktioner och egenskaper som gör den till ett utmärkt val för alla kök.

Funktioner

Djup

Denna diskho har ett djup på 500.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera stora mängder disk utan problem.

Material

Blanco Classic 8 är tillverkad av Silgranit, som är ett hållbart och tåligt material som tål värme, stötar och repor. Detta gör att diskhon behåller sin skönhet och funktionalitet under lång tid.

Typ

Detta diskhoar är av typen "diskhoar", vilket innebär att det är perfekt för att diska och utföra hushållsuppgifter i köket.

Längd

Med en längd på 860.0 mm ger denna diskho gott om utrymme för att arbeta med disk och matlagning i köket.

Antal hoar

Blanco Classic 8 har 1,5 hoar, vilket ger dig möjlighet att använda den som en stor ho eller som två mindre hoar beroende på dina behov.

Låddjup

Med ett låddjup på 200.0 mm kan du säkert förvara dina köksredskap i diskhon och hålla dem organiserade och inom räckhåll.

Märke

Blanco är ett företag med lång erfarenhet av att tillverka kvalitetsdiskhoar och andra köksprodukter. Deras varumärke står för pålitlighet och hållbarhet.

Modellnamn

Detta diskhoar har modellnamnet Blanco Classic 8 (510169), vilket betyder att det är en del av Blancos populära Classic-serie och har unika egenskaper som gör den till ett utmärkt val för ditt kök.

Form

Blanco Classic 8 har en rektangulär form, vilket ger en modern och elegant look till ditt kök.

Hål för blandare

Denna diskho är utrustad med ett hål för en blandare, vilket gör det enkelt att installera och använda en blandare i diskhon.

Vändbar

Blanco Classic 8 är inte vändbar, vilket betyder att den endast kan monteras på ett specifikt sätt. Detta är bra att veta vid installationen.

Skåpsbredd (min)

Den rekommenderade minsta skåpsbredden för denna diskho är 800.0 mm, vilket garanterar att den passar perfekt i ditt kök.

Sammanfattningsvis är Blanco Classic 8 biały 510169 en fantastisk diskhoar som erbjuder en rad funktioner och egenskaper för att göra ditt köksarbete enklare och mer effektivt. Med sin stilrena design och slitstarka konstruktion kommer den att vara en värdefull tillägg till ditt kök i många år framöver.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Classic 8 (510169)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
860.0 mm
Låddjup
200.0 mm
Specifikationer
Form
Rektangulär
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1.5
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: