• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco etagon 8 silgranit puradur svart, auto stopper, infino, skenor

PRODUKTKOD: 525892

6 730,00 kr

Spara 15%

5 720,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1
  • Färg: Grå, Svart, Vit
  • Vändbar: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Beskrivning av Blanco Etagon 8 Silgranit Puradur diskho

Blanco Etagon 8 Silgranit Puradur är en elegant och funktionell diskho av hög kvalitet. Med sin svarta färg ger den en modern och stilren touch till ditt kök. Diskhon är utrustad med flera användbara funktioner som gör matlagning och diskning till en enkel och bekväm uppgift.

Auto stopper

En av de mest praktiska funktionerna hos Blanco Etagon 8 är den inbyggda auto stoppern. Detta gör det möjligt att enkelt och smidigt stoppa och tömma diskhon utan att behöva använda dig av traditionella diskstopp. Det sparar tid och gör diskningen mindre krånglig.

Infino dräningssystem

Etagon 8 är utrustad med Blancos patenterade Infino-dräneringssystem. Detta unika system ger en maximal dräneringseffekt och förhindrar att vattnet stannar kvar i diskhon. Det innebär att du inte behöver oroa dig för att vattnet ska rinna över och skapa en röra i ditt kök.

Skjutbara skenor

Blanco Etagon 8 har praktiska skjutbara skenor som gör det enkelt att använda hela diskhon utan att behöva böja sig eller sträcka sig. Det gör att du kan använda diskhon på ett ergonomiskt sätt och undvika onödiga belastningar på rygg och nacke.

Med sin rektangulära form och moderna design är Blanco Etagon 8 Silgranit Puradur diskho den perfekta additionen till ditt kök. Dessutom finns den i flera färger, inklusive grått, svart och vitt, vilket gör att du kan välja den som passar bäst till din köksinredning.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Etagon 8 grau 80.0 H
Design
Färg
Grå, Svart, Vit
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej
Form
Rektangulär
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: