• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco divon ii 8-if polerat stål, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 521663

15 390,00 kr

Spara 15%

13 081,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 195.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Divon II 8-IF - En elegant och funktionell diskho

Blanco Divon II 8-IF är en fantastisk diskho som kombinerar stil och funktionalitet. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket ger den en hållbar och slitstark konstruktion. Diskhon finns i flera olika färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd, vilket ger dig möjlighet att välja en som passar perfekt i ditt kök.

Elegant design och praktiskt utformad

Blanco Divon II 8-IF är utformad i en rektangulär form, vilket ger den en modern och elegant look. Den har också två hoar, vilket ger dig extra utrymme för att hålla din disk rent och organiserat. Diskhon är också utrustad med ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din favoritblandare.

Enkel installation och montering

Blanco Divon II 8-IF är en diskho som kan installeras på olika sätt. Den kan infällas eller planlimmas, vilket ger dig möjlighet att välja den monteringsmetod som passar bäst för ditt kök. Dessutom har diskhon en bredd på 860.0 mm, vilket innebär att den är lämplig för skåp med en bredd på minst 800.0 mm.

Praktiska funktioner

Blanco Divon II 8-IF är utrustad med automatisk stoppare och infino-system, vilket gör den mycket bekväm att använda. Den automatiska stopparen gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den vid behov. Infino-systemet innebär att diskhon har en djup på 510.0 mm och en låddjup på 195.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att rymma stora kastruller, grytor och tallrikar.

Med Blanco Divon II 8-IF får du inte bara en vacker och elegant diskho, utan också en högkvalitativ och praktisk produkt som kommer att underlätta ditt köksarbete. Välj din favoritfärg och njut av en diskho som inte bara ser bra ut, utan också levererar fantastiska resultat.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Divon II 8-IF (521663)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
195.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
2
Montering
Infällnad, Planlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm

16 Produkter från samma kategori: