• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 8 silgranit puradur pärlgrå reversibel, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 520560

5 609,00 kr

Spara 15%

4 767,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 680.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Lexa 8 Silgranit Pärlgrå Reversibel Diskbänk med Automatisk Stoppning

Blanco Lexa 8 Silgranit är en elegant och praktisk diskbänk som är perfekt för ditt kök. Dess unika egenskaper och funktioner gör den till en oumbärlig del av din dagliga diskning.

Färg och material

Denna diskbänk kommer i en modern och stilren pärlgrå färg som kommer att komplettera ditt köks inredning. Tillverkad av högkvalitativt silgranit material, vilket ger en robust och tålig yta som är motståndskraftig mot repor och fläckar. Det innebär att din diskbänk kommer att se fantastisk ut länge.

Funktioner och montering

Blanco Lexa 8 Silgranit är en reversibel diskbänk, vilket betyder att den kan installeras med vasken på antingen höger eller vänster sida, beroende på dina preferenser och kökslayout. Den är också lämplig för underlimning eller infällning i ditt skåp, vilket ger dig flexibilitet vid installationen.

Vattenhanthål

Denna diskbänk har ett hål för vattenkranen, vilket gör det enkelt att installera din valda blandare för att ge dig en bekväm och effektiv diskupplevelse.

Automatisk stoppning

En av de bästa funktionerna på denna diskbänk är den automatiska stoppningen. Detta unika system gör det möjligt att stänga av avloppet och fylla diskhon med vatten utan att behöva använda ett traditionellt pluggstopp. Det spar tid och ger ett mer praktiskt sätt att hantera och reglera diskvattnet.

Praktiska mått

Blanco Lexa 8 Silgranit har en längd på 680 mm och en djup på 500 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera dina diskbehov. Med en vask och en låd med en djup på 190 mm, finns det gott om utrymme för att diska och rengöra även de största kastrullerna och stekpannorna.

Med sin höga kvalitet, eleganta design och praktiska funktioner är Blanco Lexa 8 Silgranit den perfekta diskbänken för att förbättra ditt köksfunktionalitet och utseende.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Lexa 40 S (518621)
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
680.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
400.0 mm
Vändbar
Ja
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: