• Reducerat pris

Diskbänkar

Banco axia ii 8 s jasmin

PRODUKTKOD: 516897

4 200,00 kr

Spara 15%

3 570,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 1160 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Banco axia ii 8s jasmin - Produktbeskrivning

Den eleganta Banco axia ii 8s jasmin är en perfekt lösning för att du ska kunna njuta av både stil och funktionalitet i ditt kök. Med sina imponerande funktioner och högkvalitativa material kommer denna produkt definitivt att bli ett värdefullt tillskott till ditt hem.

Bredd

Den här vasken har en bredd på imponerande 1160 mm, vilket ger gott om arbetsyta för att underlätta dina köksaktiviteter. Du får mer plats att arbeta med och kan utföra dina uppgifter snabbt och effektivt.

Avrinningsyta

En av de viktigaste funktionerna på Banco axia ii 8s jasmin är dess avrinningsyta. Den är utformad för att enkelt och effektivt leda bort vatten och smuts, vilket håller din vask ren och lätt att underhålla. Du behöver inte oroa dig för att vatten ska stanna kvar och skapa oönskad smuts eller lukt.

Material

Silgranit (granit) är det material som används för att tillverka Banco axia ii 8s jasmin. Detta material är känt för sin hållbarhet, motståndskraft mot repor och fläckar, samt sin vackra utseende. Silgranit ger en elegant och modern känsla till din vask och kommer att vara en snygg tillskott till ditt kök.

Tillgängliga färger

Banco axia ii 8s jasmin finns i en vacker cremefärgad/ beige nyans som kommer att passa perfekt in i en rad olika köksstilar och färgscheman. Du kan vara säker på att denna vask kommer att ge ditt kök en sofistikerad och stilfull touch.

Antal hoar

Med sina två hoar erbjuder Banco axia ii 8s jasmin en praktisk lösning för dina köksbehov. Du kan använda de olika hoarna för att separera diskar och förberedelser, vilket gör det enklare och mer organiserat att hantera dina köksaktiviteter.

Montering

Denna produkt är utformad för att användas både som nedfälld och infälld. Du kan välja den monteringsmetod som passar bäst för dina behov och kökets utrymme.

Förborrat hål för blandare

För att göra det ännu enklare att installera en blandare, har Banco axia ii 8s jasmin ett förborrat hål. Du behöver inte oroa dig för att behöva göra hålet själv, det är redan färdigt för en smidig installation.

Sammanfattningsvis är Banco axia ii 8s jasmin en imponerande produkt som erbjuder både stil och funktion. Med sin imponerande bredd, avrinningsyta och högkvalitativa material kommer denna vask att bli en stjärna i ditt kök. Välj detta eleganta tillskott till ditt hem och njut av praktiska och vackra funktioner i ditt kök.

Mått
Bredd
1160 mm
Specifikationer
Material
Silgranit (Granit)
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Creme/Beige
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
2
Montering
Nedfälld/Infälld

16 Produkter från samma kategori: