• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco sona 6 s alumetalik utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 519854

5 161,00 kr

Spara 15%

4 386,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Sona 6 S - En praktisk och stilren diskbänk

Diskbänken Blanco Sona 6 S är en unik och elegant lösning för ditt kök. Med sin gråa färg i alumetalik ger den en modern och sofistikerad känsla till din inredning. Dess rektangulära form och släta yta ger en snygg och stilren look.

Högkvalitativt material i form av silgranit

Blanco Sona 6 S är tillverkad av silgranit, vilket är ett högkvalitativt material som kombinerar styrkan och hållbarheten hos granit med den mjuka känslan av porslin. Detta material är inte bara tåligt och reptåligt, utan det är också mycket hygieniskt och enkelt att rengöra. Diskbänken kommer att behålla sin fräschhet och skönhet i många år framöver.

Praktiska funktioner för bekvämlighet

Blanco Sona 6 S har en ho med en höjd på 190 mm, vilket ger gott om utrymme för att diska och tvätta stora kastruller och andra hushållsredskap. Dessutom har den en extra halvho som ger dig ännu mer flexibilitet vid köksarbete.

Detta diskbänk kan monteras under köksbänken för en sömlös och stilren look. Dessutom är den vändbar, vilket innebär att du kan välja vilken sida du vill ha din huvudho på beroende på dina behov och preferenser.

Enkel installation och optimal skåpstlösning

Blanco Sona 6 S är designad för att passa in i köksskåp med en bredd på minst 600 mm. Detta gör det till en idealisk lösning för de flesta köksrenoveringsprojekt. Diskbänken levereras utan hål för blandare, vilket ger dig friheten att välja en separat blandare i den stil som passar ditt kök bäst.

Med Blanco Sona 6 S får du inte bara en praktisk och funktionell diskbänk, utan också en stilren och hållbar lösning som kommer att förbättra både utseendet och funktionaliteten i ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Sona 6 S (519854)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: