• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco dalago 8 silgranit puradur pärlgrå, automatisk stoppare.

PRODUKTKOD: 520546

4 850,00 kr

Spara 15%

4 122,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 815.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Dalago 8 Silgranit Puradur Pärlgrå, Automatisk Stoppare

En modern och funktionell diskho

Denna Blanco Dalago 8 diskho kombinerar stil och funktionalitet på ett elegant sätt. Med sin pärlgrå färg ger den en snygg och modern touch till ditt kök. Diskhon är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme.

Perfekt för underlimning och infällnad

Du kan enkelt installera denna diskho genom att välja mellan underlimning eller infällnad. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer den att ge en stilren och sömlös look i ditt kök. Diskhon är också utrustad med ett hål för blandare, vilket gör det möjligt att enkelt installera den blandararmatur du föredrar.

Automatisk stoppare för enkel diskning

Blanco Dalago 8 diskhon är utrustad med en praktisk automatisk stoppare. Detta gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller hålla vattenståndet uppe medan du diskar. Stopparen gör också att du kan tömma diskhon snabbt och smidigt utan att behöva använda en propp eller stoppventil.

Perfekt storlek för allt diskbehov

Med sina generösa mått på 815 mm i längd och 510 mm i djup erbjuder Blanco Dalago 8 diskhon tillräckligt med utrymme för alla dina diskbehov. Den har också en enda ho, vilket gör det enkelt att diska stora kastruller och stekpannor.

Varumärke du kan lita på

Blanco är ett känt varumärke inom diskhon och köksutrustning. Deras produkter är kända för att kombinera hög kvalitet med stilren design och funktionalitet. Med Blanco Dalago 8 Silgranit Puradur diskhon får du en pålitlig och hållbar produkt som kommer att vara en trogen följeslagare i ditt kök under lång tid framöver.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Dalago 8 (520546)
Mått
Längd
815.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: