• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco etagon 8 silgranit puradur tartufo, infino, szyny

PRODUKTKOD: 525194

7 828,00 kr

Spara 15%

6 653,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Etagon 8 Silgranit Puradur Tartufo, Infino, Szyny

Blanco Etagon 8 är en elegant diskhosmodell som kombinerar stil och funktionalitet. Den är tillverkad av högkvalitativt material Silgranit, som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Diskhon har en vacker tartufo-finish som ger den en modern och sofistikerad look.

Design och mått

Blanco Etagon 8 har en rektangulär form och en längd på 780.0 mm. Den är utformad med en enda ho, vilket ger gott om utrymme för diskning och tvätt. Diskhon är utrustad med ett hål för blandare, så att du enkelt kan installera din favoritblandare. Höjd och djup på diskhon är 510.0 mm respektive 220.0 mm.

Funktioner och montering

Blanco Etagon 8 är utrustad med Blanco Infino avloppsystem, vilket gör det enkelt att rengöra diskhon och förhindrar att matrester fastnar i avloppet. Diskhon är avsedd för infällnadsmontage och kan installeras i ett skåp med en bredd på minst 800.0 mm.

Hållbarhet och kvalitet

Med sin Silgranit Puradur-konstruktion är Blanco Etagon 8 en extremt hållbar och tålig diskho. Silgranit-materialet är känt för att vara reptåligt, fläckbeständigt och värmebeständigt. Det är också enkelt att rengöra och behåller sin färg och yta under lång tid.

Sammanfattning

Blanco Etagon 8 Silgranit Puradur Tartufo, Infino, Szyny är en fantastisk diskho med en modern design och praktiska funktioner. Den hållbara Silgranit-konstruktionen och den eleganta tartufo-finishen gör den till en perfekt komplettering till vilket kök som helst. Med sin infällnadsmontering och Blanco Infino avloppssystem är den enkel att installera och rengöra. Investera i denna högkvalitativa diskho för en lyxig och funktionell köksupplevelse.

Produkt
Modellnamn
Blanco Etagon 8 (525194)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
780.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm

16 Produkter från samma kategori: