• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 8 silgranit puradur muszkat, infino

PRODUKTKOD: 523051

4 211,00 kr

Spara 15%

3 579,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Brun
  • Förborrat hål för blandare: Ja

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco pleon 8 silgranit puradur muszkat, infino

Blanco pleon 8 silgranit puradur muszkat, infino är en modern och hållbar köksvask tillverkad i högkvalitativt silgranit material. Vasken kommer i en vacker brun färg som ger en elegant touch till ditt kök. Den är utformad med ett förborrat hål för en blandare, vilket gör det enkelt att installera och använda.

Högkvalitativt material

Blanco pleon 8 silgranit puradur muszkat, infino är tillverkad av silgranit, en typ av granit som har förstärkts med speciella bindemedel och pigment. Detta gör vasken extremt hållbar och tålig mot repor, fläckar och värme. Den är också lättskött och behåller sin vackra färg och finish under lång tid.

Elegant design

Vasken har en modern och minimalistisk design som passar perfekt in i alla köksinredningar. Den har en rektangulär form med en rymlig storlek för att rymma stora och smutsiga köksredskap. Den brun färgen ger en naturlig och varm känsla till ditt kök.

Förborrat hål för blandare

En praktisk funktion hos Blanco pleon 8 silgranit puradur muszkat, infino är det förborrade hålet för blandaren. Detta gör det snabbt och enkelt att installera en blandare, så att du kan använda vasken direkt. Du behöver inte längre oroa dig för att borra hål eller anlita en rörmokare.

Sammanfattningsvis är Blanco pleon 8 silgranit puradur muszkat, infino en högkvalitativ och elegant köksvask som kommer att förbättra både utseendet och funktionaliteten i ditt kök. Med sitt förborrade hål för blandaren blir det enkelt att installera och använda vasken. Välj denna vask för en hållbar och vacker lösning till ditt kök.

Specifikationer
Tillgängliga färger
Brun
Förborrat hål för blandare
Ja
Material
Silgranit (Granit)

16 Produkter från samma kategori: