• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s compact silgranit puradur grey rock right, automatisk stoppare, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523765

7 709,00 kr

Spara 15%

6 552,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S Compact - Diskbänk med stil och funktion

Blanco Zenar XL 6 S Compact är den perfekta diskbänken för dig som söker en kombination av stil, funktion och hållbarhet. Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, vilket ger den en imponerande hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Med sin vackra svarta färg kommer den definitivt att bli en elegant och tidlös detalj i ditt kök.

Alla funktioner du behöver

Blanco Zenar XL 6 S Compact kommer med en rad fantastiska funktioner som gör diskningen och hanteringen av diskbänken mycket enklare och bekvämare. Den är utrustad med en automatisk stoppare, vilket innebär att du enkelt kan fylla diskhon med vatten utan att behöva hålla i stopparen. Detta sparar tid och gör diskbänken mer användarvänlig.

En annan smart funktion är infino-kanten som ger en slät övergång mellan diskbänken och diskhon. Detta gör att du kan enkelt torka bort vatten och matrester utan att de fastnar i kanterna.

Blanco Zenar XL 6 S Compact kommer också med en ashlar board, vilket är en praktisk tillbehör som kan användas som förvaring eller som en extra arbetsyta. Denna flexibilitet ger dig möjlighet att anpassa diskbänken efter dina specifika behov.

Enkel installation och användning

Installationen av Blanco Zenar XL 6 S Compact är enkel och smidig. Diskbänken är avsedd för underlimning, vilket innebär att den kan monteras direkt under diskbänken. Detta ger en ren och snygg look i ditt kök.

Med sina mått på 780 mm i längd och 510 mm i djup passar Blanco Zenar XL 6 S Compact perfekt i de flesta typer av kök. Den är också utformad med en enda ho, vilket ger mer utrymme för diskning och hantering av dina köksredskap.

Slutsats

Blanco Zenar XL 6 S Compact är den ultimata diskbänken för dig som söker en kombination av stil, funktion och hållbarhet. Dess Silgranit-material garanterar långvarig användning och den imponerande svarta färgen ger en elegant touch till ditt kök. Med sina praktiska funktioner som automatisk stoppare, infino-kant och ashlar board, är denna diskbänk perfekt för att underlätta ditt dagliga köksarbete. Installera denna diskbänk och njut av dess bekvämlighet och stil i ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S Compact (523764)
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej
Form
Rektangulär
Antal hoar
1
Montering
Underlimning

16 Produkter från samma kategori: