• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco sona xl 6 s vit utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 519692

4 608,00 kr

Spara 15%

3 916,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Sona XL 6 S diskbänk - En elegant och funktionell lösning för ditt kök

Vår Blanco Sona XL 6 S diskbänk är en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Med sitt imponerande utbud av färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd, finns det en färg som passar din personliga smak och matchar din köksinredning.

Mångsidig och elegant design

Blanco Sona XL 6 S diskbänk har en rektangulär form som ger en modern och elegant touch till ditt kök. Dess silgranitmaterial ger en hållbar och lätt att rengöra yta, vilket gör diskbänken lämplig för både vardaglig användning och för att imponera på gästerna vid speciella tillfällen.

En ho och låddjup för optimal användning

Med en ho och en låddjup på 190.0 mm erbjuder Blanco Sona XL 6 S diskbänk tillräckligt med utrymme för att hantera även de största diskuppdragen. Du behöver inte längre oroa dig för att ha ont om plats när du diskar eller förbereder mat.

Perfekt passform för ditt kök

Blanco Sona XL 6 S diskbänk är utformad för att passa i skåp med en bredd på minst 600.0 mm. Detta gör att den kan integreras sömlöst i ditt kökslayout och ger en enhetlig och sammanhängande estetik till ditt kök.

Högkvalitativt varumärke

Som en del av det välrenommerade varumärket Blanco kan du vara säker på att vår Sona XL 6 S diskbänk är tillverkad med högsta kvalitet och hållbarhet i åtanke. Varumärket Blanco är känt för sina innovativa och pålitliga köksprodukter och denna diskbänk är inget undantag.

Slutord

Om du letar efter en diskbänk som kombinerar elegant design, funktionalitet och hållbarhet, är Blanco Sona XL 6 S ett utmärkt val. Med sin mångsidiga design och färgalternativ kan du anpassa diskbänken efter din personliga smak och skapa en vacker och praktisk arbetsyta i ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Sona XL 6 S (519692)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Djup
500.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: