• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra xl 6 s silgranit puradur betong reversibel

PRODUKTKOD: 525316

8 289,00 kr

Spara 15%

7 045,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Färg: Grå

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra XL 6 S - Diskbänk i Silgranit

Blanco Metra XL 6 S är en elegant diskbänk som är tillverkad i Silgranit, vilket är ett hållbart och tåligt material. Diskbänken levereras i en grå färg som passar perfekt in i en modern köksmiljö.

Funktioner

Djup

Djupet på Blanco Metra XL 6 S är 500 mm. Det ger gott om utrymme för att hantera disk och andra köksuppgifter utan att skvätta över.

Längd

Med en längd på 1000 mm är Blanco Metra XL 6 S tillräckligt stort för att rymma alla dina diskbehov. Det finns gott om plats för att diska stora kastruller och stekpannor.

Material

Blanco Metra XL 6 S är tillverkad i Silgranit, vilket är ett material som kombinerar hållbarhet och elegans. Silgranit är också tåligt mot fläckar och repor, vilket gör att diskbänken behåller sin vackra utseende under lång tid.

Montering

Diskbänken är avsedd för underlimning, vilket innebär att den fästs under köksskåpet för en smidig och snygg installation.

Vändbar

Blanco Metra XL 6 S är vändbar, vilket innebär att den kan monteras med diskhon på antingen vänster eller höger sida. Det ger dig flexibilitet att anpassa diskbänken efter dina behov och kökslayout.

Märke och modell

Blanco Metra XL 6 S är en diskbänk från det välkända märket Blanco. Modellnamnet för denna specifika diskbänk är 525316, vilket säkerställer att du får en produkt av hög kvalitet och pålitlighet.

Sammanfattning

Blanco Metra XL 6 S är en imponerande diskbänk i Silgranit-material, som erbjuder både stil och funktion i ditt kök. Med sin generösa storlek, hållbarhet och flexibilitet i monteringen är detta en utmärkt val för dem som söker en pålitlig och vacker diskbänk.

Produkt
Modellnamn
Blanco Metra XL 6 S (525316)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
1000.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Montering
Underlimning
Form
Rektangulär
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: