• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 8 s silgranit puradur grå sten vändbar, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 524971

6 495,00 kr

Spara 15%

5 520,75 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Denna Blanco Lexa 8 S diskbänk är en perfekt tillägg till ditt kök med sin stilrena design och högkvalitativa material. Tillverkad av Silgranit, är denna diskbänk både tålig och motståndskraftig mot repor, fläckar och värme.

Egenskaper:

Den här diskbänken har en elegant grå stenfärg som kommer att komplettera vilket köksinredning som helst. Med sina två hoar ger den tillräckligt med plats för att hantera alla dina diskbehov. Dessutom är bänkskivan vändbar, vilket ger dig flexibilitet vid montering.

Du kan också njuta av bekvämligheten med automatisk stoppare, vilket gör det enklare att fylla och tömma diskhon. Diskbänken har också en infino-avlöpssystem, vilket möjliggör bättre avrinning och förhindrar stopp i avloppet.

Med en bred maximal skåpsbredd på 800 mm, kan du vara säker på att denna diskbänk passar perfekt i ditt kök. Den har också en praktisk hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en vattenkran för dina behov.

Blanco Lexa 8 S diskbänk är utformad för infälld eller underlimningsmontering och erbjuder enkel installation och en professionell finish.

Oavsett om du är på jakt efter en diskbänk som kombinerar stil och funktionalitet, är Blanco Lexa 8 S det perfekta valet för ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Lexa 8 S (524971)
Mått
Längd
1160.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Antal hoar
2

16 Produkter från samma kategori: