• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 45 s jasmin med automatisk propp

PRODUKTKOD: 513029

3 873,00 kr

Spara 15%

3 292,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 45 S

Välkommen till den ultimata diskbänken för ditt kök - Blanco Metra 45 S! Med sin smidiga och eleganta design är denna diskbänk perfekt för alla som letar efter en unik och snygg lösning för sitt kök.

Funktioner:

Djup: 500.0 mm

Blanco Metra 45 S har en djup på 500 mm, vilket ger gott om utrymme för att tvätta och rengöra köksredskap, tallrikar och annat.

Material: Silgranit

Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger en robust och tålig yta som är motståndskraftig mot fläckar, repor och värme.

Typ: Diskbänkar

Blanco Metra 45 S tillhör kategorin diskbänkar och är speciellt utformad för att ge dig bästa möjliga funktion och stil i ditt kök.

Längd: 780.0 mm

Med en längd på 780 mm ger denna diskbänk tillräckligt med utrymme för att hantera även större köksredskap och porslin.

Antal hoar: 1

Blanco Metra 45 S har en enda ho, vilket gör den perfekt för mindre kök eller för de som föredrar en kompakt och minimalistisk design.

Montering: Infällnad

Denna diskbänk är designad för enkel installation och kan enkelt monteras i luckor eller bänkskivor för en sömlös och stilren look.

Låddjup: 190.0 mm

Med ett låddjup på 190 mm ger Blanco Metra 45 S tillräckligt med förvaringsutrymme för att hantera dina köksredskap och tillbehör.

Märke: Blanco

Blanco är ett erkänt och välrenommerat varumärke inom köksprodukter och diskbänkar och är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet.

Modellnamn: Blanco Metra 45 S (513029)

Denna specifika modell av diskbänk är känd som Blanco Metra 45 S (513029) och har blivit populär för sin stil och prestanda.

Form: Rektangulär

Blanco Metra 45 S har en elegant och rektangulär form som passar perfekt in i de flesta köksdesigner och ger ett modernt och stilfullt utseende.

Hål för blandare: Ja

Denna diskbänk har utformats med ett förinstallerat hål för blandaren, vilket gör det enkelt att installera och använda en köksblandare.

Antal hål för blandare: 1

Blanco Metra 45 S har ett enda hål för köksblandaren, vilket ger dig möjlighet att enkelt installera och använda en enda blandare för din komfort.

Vändbar: Ja

En av de bästa funktionerna hos Blanco Metra 45 S är dess vändbara design, vilket ger dig möjlighet att placera ho- och blandarhålen på den sida som passar dig bäst och efter dina individuella behov.

Skåpsbredd (min): 450.0 mm

För att installera Blanco Metra 45 S behöver du ett köksskåp med en minimibredd på 450 mm. Detta gör att diskbänken kan passa in i de flesta standardkök.

Skapa den perfekta miljön i ditt kök med Blanco Metra 45 S diskbänk. Den kombinerar stil, funktion och hållbarhet för att ge dig det ultimata köksupplevelsen. Med sin slående estetik och högkvalitativa material kommer denna diskbänk att vara en prisvärd investering för ditt kök. Beställ din Blanco Metra 45 S idag och förvandla ditt kök till en elegant och praktisk arbetsplats!

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 45 S (513029)
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: