• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - mira - diskbänk lft861s

PRODUKTKOD: LFT861S

4 400,00 kr

Spara 15%

3 740,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 870.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Smeg Mira diskbänk LFT861S

Smeg Mira diskbänk i färgen rostfritt stål är en elegant och praktisk lösning för ditt kök. Med sina mått på 870.0 mm i längd och 510.0 mm i djup passar den perfekt för de flesta köksmiljöer. Tillverkad i rostfritt stål, erbjuder den en hållbar och lätt att rengöra yta som kommer att se bra ut i många år framöver.

Funktioner

Smeg Mira diskbänk har en klassisk rektangulär form med en enda ho. Den kan lätt monteras genom antingen infällning eller planlimning, och är kompatibel med en vanlig blandare som passar en 35.0 mm blandarhålstorlek. Diskbänken är designad för att passa i skåp med en bredd på minst 450.0 mm.

Kvalitet och stil

Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket ger den både hållbarhet och en modern, stilren estetik. Den rostfria ytan är inte bara lätt att rengöra utan tål också fukt och värmeförändringar utan att skadas. Den eleganta designen gör att den smälter in i de flesta köksinredningar och ger en lyxig touch till ditt kök.

Praktisk användning

Smeg Mira diskbänk har en djuplek på 200.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera olika köksuppgifter. Med sin enda ho är den perfekt för att tvätta och rengöra köksredskap, grönsaker eller annan mat. Det är också möjligt att installera en blandare för att underlätta vattenflödet för olika ändamål.

Enkel installation

Diskbänken är utformad för enkel installation och kan monteras både vid infällnad och planlimning, vilket ger dig flexibilitet att välja den metod som bäst passar ditt kökslayout och dina estetiska preferenser. Med sitt moderna utseende och praktiska funktioner är Smeg Mira diskbänk det perfekta tillskottet till ditt kök.

Produkt
Märke
Smeg
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Smeg Mira (LFT861S)
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
870.0 mm
Låddjup
200.0 mm
Design
Färg
Rostfritt stål
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
1
Blandarhål storlek
35.0 mm
Hål för blandare
Ja
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Form
Rektangulär
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: