• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco rondoval 45 s pärlgrå utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 520606

3 278,00 kr

Spara 15%

2 786,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 780 mm
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Grå
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco rondoval 45 s pärlgrå utan automatisk propp

Blanco rondoval 45 s är en elegant och funktionell diskho för köket. Med sin generösa bredd på 780 mm erbjuder den gott om plats för diskning och förberedelser av mat. Den är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, vilket ger den en vacker granitliknande yta och samtidigt gör den tålig och enkel att rengöra.

Material

Blanco rondoval 45 s är tillverkad av Silgranit, vilket är en unik blandning av granit och effektiv bindemedelsteknik. Detta ger diskhon en hållbar yta som tål värme, fläckar och repor. Silgranit ger också en estetiskt tilltalande granitlook som passar perfekt in i moderna köksinredningar.

Tillgängliga färger

Blanco rondoval 45 s finns tillgänglig i den eleganta färgen pärlgrå. Denna färg ger en sofistikerad och tidlös touch till ditt kök och matchar perfekt med olika inredningsstilar.

Förborrat hål för blandare

Denna modell av Blanco rondoval 45 s kommer utan förborrat hål för blandaren. Detta ger dig möjlighet att själv välja var du vill placera din blandare och anpassa den efter dina behov och designpreferenser.

Sammanfattningsvis är Blanco rondoval 45 s pärlgrå utan automatisk propp en stilren och praktisk diskho för ditt kök. Med sitt högkvalitativa Silgranit-material och eleganta design kommer den att bli ett vackert tillskott till ditt kök och samtidigt vara tålig och enkel att underhålla.

Mått
Bredd
780 mm
Specifikationer
Tillgängliga färger
Grå
Förborrat hål för blandare
Nej
Material
Silgranit (Granit)

16 Produkter från samma kategori: