• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 45 s silgranit puradur tartufo reversible, auto stopper, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523180

9 856,00 kr

Spara 15%

8 377,60 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Axia III 45 S Silgranit Puradur Tartufo Reversible, Auto Stoppers, Infino, Ashlar Board

Blanco Axia III 45 S är en stilren och funktionell diskbänk som ger ditt kök en elegant touch. Den kommer i färgen tartufo som ger en vacker brun nyans och skapar en varm och inbjudande atmosfär.

Hållbar och lättskött

Blanco Axia III 45 S är tillverkad av Silgranit, vilket är ett material som kombinerar hållbarhet och estetik. Silgranit är känt för sin tålighet mot repor, fläckar och värme, vilket gör den perfekt för användning i köket. Diskbänken är också lättskött och kan enkelt rengöras med vanliga rengöringsmedel och vatten.

Funktionella tillägg

Blanco Axia III 45 S har flera praktiska funktioner som gör matlagningen och diskningen mer effektiv. Diskbänken har en auto stopper, vilket är en mekanism som gör att vattnet inte rinner ut när du behöver tömma diskhon. Detta är mycket praktiskt när du behöver hålla vattnet i diskhon under en längre tid.

Infino-teknologin gör att skärvattnet kan smidigt rinna ner i en diskret avloppssil, vilket minskar risken för igensättning och gör det enklare att rengöra silen. Dessutom har Axia III 45 S en praktisk ashlar board, en avtappningsbräda, som kan tas bort när den inte används. Detta ger ett extra utrymme för att förbereda mat eller låta tallrikar och bestick rinna av innan de placeras i diskstället.

Flexibel installation och design

Blanco Axia III 45 S är en vändbar diskbänk, vilket innebär att den kan installeras med hojen på höger eller vänster sida. Detta ger mer flexibilitet när du planerar ditt kök och gör att diskbänken kan anpassas efter dina behov.Diskbänken är designad för infällnad och passar perfekt i vilket kök som helst. Den har även hål för en blandare och kommer med tre hål för blandare, vilket ger dig möjlighet att anpassa diskbänken efter dina önskemål och behov.

Med en skåpsbredd på minst 450 mm kan Blanco Axia III 45 S enkelt passa in i de flesta köksskåp och ger dig gott om utrymme för disk och matlagning.

Blanco - En pålitlig och kvalitativ partner för ditt kök

Blanco är ett välkänt och pålitligt märke inom diskbänkar och köksutrustning. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och innovativa design. Med Blanco Axia III 45 S får du en diskbänk som är både funktionell och stilren, och som kommer att vara en pålitlig och praktisk partner i ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Axia III 45 S (523180)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
3
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: