• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axon ii 6 s magnolia glans vänster låda med tillbehör

PRODUKTKOD: 519607

6 662,00 kr

Spara 15%

5 662,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 1000 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Porslin/Keramik
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axon II 6S Magnolia Glans Vänster Låda med Tillbehör

När det kommer till stil och funktionalitet är Blanco Axon II 6S Magnolia Glans Vänster Låda med Tillbehör det perfekta tillskottet till ditt kök. Med en bredd på 1000 mm ger denna köksvask dig tillräckligt med utrymme för att hantera alla dina diskrutiner.

Funktioner

Blanco Axon II 6S har en avrinningsyta som hjälper till att hålla ditt diskområde rent och snyggt. Tack vare sitt rostfria material är denna köksvask både hållbar och snygg, vilket ger dig den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet.

Material

Blanco Axon II 6S är tillverkad av högkvalitativt porslin/keramikmaterial. Detta material ger inte bara en elegant och exklusiv känsla, utan det är också mycket hållbart och enkelt att rengöra. Du kan vara säker på att denna köksvask kommer att hålla länge och behålla sin glansiga yta år efter år.

Tillgängliga färger

Blanco Axon II 6S finns i färgerna krom, blank och rostfritt. Du kan välja den färg som passar bäst med resten av din köksinredning och skapa en enhetlig och elegant look i ditt kök.

Förborrat hål för blandare

Blanco Axon II 6S kommer inte förborrat med ett hål för blandaren. Detta ger dig möjligheten att välja och installera din egen blandare efter dina egna preferenser och behov.

Med Blanco Axon II 6S Magnolia Glans Vänster Låda med Tillbehör kan du inte bara förbättra funktionaliteten i ditt köksområde, utan också ge det en modern och elegant touch. Investera i denna köksvask och upplev det perfekta kombinationen av stil och funktion.

Mått
Bredd
1000 mm
Specifikationer
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri
Förborrat hål för blandare
Nej
Material
Porslin/Keramik

16 Produkter från samma kategori: