• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axon ii 6 s keramisk renaplus magnolia glans höger, automatisk stoppare, infino, glasskiva, avloppsskiva i stål

PRODUKTKOD: 524139

9 777,00 kr

Spara 15%

8 310,45 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 185.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Axon II 6 S

Blanco Axon II 6 S är en högkvalitativ och funktionell diskbänk som kommer att revolutionera ditt kök. Med en elegant design och en mängd praktiska funktioner är denna diskbänk perfekt för att skapa en modern och stilren atmosfär i ditt kök.

Funktioner:

Keramisk renaplus: Diskbänken är tillverkad av högkvalitativ keramik, vilket ger den en hållbar och tålig yta. Keramiken är enkel att rengöra och behåller sin glans under lång tid.

Magnolia glans: Diskbänken har en elegant magnoliamönstrad yta med en högglansfinish. Det ger en sofistikerad och stilfull look till ditt kök.

Högermonterad: Diskbänken är speciellt designad för högermontering och är enkel att installera i ditt kök. Den är perfekt för dig som har en specifik plats i ditt kök för diskbänken.

Automatisk stoppare: Den integrerade automatiska stopparen gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den vid behov. Du behöver inte använda dig av extra tillbehör eller verktyg för att kontrollera vattenflödet.

Infino: Med Infino-tekniken får du en snygg och nästan osynlig kant runt diskbänken. Det ger en stilren och minimalistisk look samtidigt som det underlättar rengöringen av bänken.

Glasskiva: Diskbänken levereras med en glasvårta som ger extra skydd och estetiskt tilltalande utseende. Glaset är lättskött och skyddar keramiken från repor och skador.

Avloppsskiva i stål: Diskbänken är utrustad med en avloppsskiva i rostfritt stål, vilket gör att du kan avlägsna vatten och matrester på ett enkelt och effektivt sätt. Skivan är också enkel att rengöra.

Specifikationer:

Djup: 510.0 mm

Material: Keramik

Typ: Diskbänkar

Längd: 1000.0 mm

Antal hoar: 1.5

Montering: Infällnad

Låddjup: 185.0 mm

Märke: Blanco

Modellnamn: Blanco Axon II 6 S (524139)

Form: Rektangulär

Hål för blandare: Ja

Vändbar: Nej

Skåpsbredd (min): 600.0 mm

Blanco Axon II 6 S är den perfekta lösningen för dig som vill ha både stil, funktion och kvalitet i ditt kök. Med sina praktiska funktioner och eleganta design kommer denna diskbänk att bli ett utmärkt tillskott till ditt kök. Ge ditt kök en uppgradering och välj Blanco Axon II 6 S idag!

Produkt
Modellnamn
Blanco Axon II 6 S (524139)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
185.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Keramik
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: