• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco favum 45 s silgranit kaffe reversibel

PRODUKTKOD: 524232

4 050,00 kr

Spara 15%

3 442,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 180.0 mm
  • Djup: 435.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco favum 45 s silgranit kaffe reversibel

Blanco favum 45 s silgranit kaffe reversibel är en praktisk och elegant diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Med sin rektangulära form och brun färg ger den en modern och stilren touch till din inredning.

Funktioner

Den här diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket gör den extremt tålig och hållbar. Silgranit är också lätt att rengöra och motstår fläckar och repor, vilket gör den idealisk för daglig användning.

Blanco favum 45 s har en praktisk reversibel design, vilket innebär att den kan monteras för vänster- eller högerhänta användare. Detta ger dig flexibiliteten att anpassa diskbänken efter ditt köks layout och dina egna preferenser.

Med en längd på 860 mm och en djup på 435 mm erbjuder denna diskbänk gott om plats för att hantera ditt köksbehov. Den har också en diskho med en djup på 180 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att diska stora kastruller och stekpannor.

Installation

Blanco favum 45 s är en infällbar diskbänk, vilket innebär att den monteras ned i köksbänken för en elegant och sömlös look. Den har också ett hål för blandaren, vilket gör det enkelt att installera en vattenkran efter behov.

Med en skåpsbredd på minst 450 mm passar denna diskbänk perfekt i de flesta köksskåp och ger dig en smidig lösning för att förbättra både funktionalitet och estetik i ditt kök.

Märke och modell

Blanco favum 45 s silgranit kaffe reversibel är en produkt från det välkända märket Blanco. Med deras goda rykte för kvalitet och design kan du vara säker på att denna diskbänk kommer att leverera överlägsen prestanda och stil till ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Favum 45 S (524232)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
180.0 mm
Djup
435.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: