• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 5 s silgranit puradur antracit reversibel, automatisk stoppare, infino, bord vitglas

PRODUKTKOD: 523215

10 132,00 kr

Spara 15%

8 612,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 915.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Beskrivning:

Den Blanco Axia III 5 S (523215) är en elegant och funktionell diskbänk som kommer i en stilren svart färg. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Detta gör att diskbänken behåller sin vackra och rena finish under lång tid.

Funktioner:

Den Blanco Axia III 5 S har en djup på 510.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att tvätta och skölja både stora och små köksredskap. Diskbänken har en ho, vilket gör den perfekt för att hantera smutsiga tallrikar, kastruller och bestick. Den kan enkelt monteras in i köksbänken med infällnadsteknik, vilket ger en sömlös och stilren look i ditt kök.

En av de unika funktionerna hos denna diskbänk är den automatiska stopparen. Detta gör att du enkelt kan stoppa och tömma vatten i diskhon utan att behöva använda en separat propp. Dessutom har den "Infino" -systemet som gör att spillvatten och matrester enkelt kan skjutas ner i hojen och rakt genom avloppet.

Blanco Axia III 5 S diskbänken är också reversibel, vilket innebär att du kan montera den med hoen på höger eller vänster sida, beroende på dina personliga preferenser och behov. Den har också ett hål för blandare, så du kan enkelt installera en köksblandare för att underlätta diskning och matlagning.

Med en längd på 915.0 mm passar diskbänken i de flesta kökskonfigurationer. Den har också en låddjup på 190.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att förvara redskap och rengöringsprodukter inom räckhåll.

Med sitt varumärke Blanco är Axia III 5 S ett pålitligt och populärt val för köksdiskbänkar. Dess modellnamn (523215) ger ännu mer precision när du letar efter rätt produkt. Med sin rektangulära form och stilrena design kommer den här diskbänken att ge ditt kök en modern och professionell look.

Den Blanco Axia III 5 S (523215) är en perfekt kombination av stil och funktionalitet och kommer att vara en pålitlig partner i ditt kök i många år framöver.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 5 S (523215)
Mått
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Längd
915.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Vändbar
Ja
Antal hoar
1
Montering
Infällnad

16 Produkter från samma kategori: