• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zia 9 jasmin utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 516679

7 372,00 kr

Spara 15%

6 266,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Material: Silgranit
  • Hål för blandare: Ja
  • Vändbar: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zia 9 Jasmin utan automatisk propp

Material: Silgranit

Blanco Zia 9 Jasmin utan automatisk propp är en elegant och funktionell diskbänk som är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial. Silgranit är en blandning av naturlig granitsten och högkvalitativt akryl, vilket ger diskbänken en hållbar och slitstark yta som är tålig mot repor, fläckar och höga temperaturer.

Låddjup: 190.0 mm

Blanco Zia 9 Jasmin utan automatisk propp har ett låddjup på 190.0 mm. Detta ger dig gott om utrymme för att diska och förvara dina köksredskap och diskar utan att behöva oroa dig för att de ska gå över kanten.

Märke: Blanco

Blanco är ett välkänt och pålitligt märke inom köksprodukter och diskbänkar. Deras produkter är kända för att vara av hög kvalitet och hållbarhet, och Blanco Zia 9 Jasmin utan automatisk propp är inget undantag.

Modellnamn: Blanco Zia 9 (516679)

Blanco Zia 9 Jasmin utan automatisk propp är en specifik modell inom Blancos diskbänkssortiment. Med modellnumret 516679 kan du vara säker på att du får den exakta designen och funktionerna som beskrivs.

Hål för blandare: Ja

Blanco Zia 9 Jasmin utan automatisk propp har ett förinstallerat hål för din blandare. Detta gör installationen enkel och bekväm, och ger dig möjlighet att anpassa din diskbänk efter dina specifika behov och preferenser.

Vändbar: Nej

Blanco Zia 9 Jasmin utan automatisk propp är en diskbänk som inte kan vändas för att passa både höger- och vänsterinriktade kök. Det är viktigt att kontrollera vilken inriktning ditt kök har innan du köper denna modell för att säkerställa korrekt installation.

Sammanfattningsvis är Blanco Zia 9 Jasmin utan automatisk propp en stilren och praktisk diskbänk som är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial. Med sitt generösa låddjup och förinstallerade hål för blandaren erbjuder den en perfekt blandning av form och funktion för ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zia 9 (516679)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Låddjup
190.0 mm
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: