• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco sona xl 6 s rock grey utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 519690

4 608,00 kr

Spara 15%

3 916,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Sona XL 6 S Diskbänk

Blanco Sona XL 6 S är en stilren och funktionell diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Den är tillverkad i högkvalitativt Silgranit-material och kommer i en elegant grå färg som ger din diskbänk en modern och snygg look.

Funktioner:

Storlek

Blanco Sona XL 6 S har en längd på 1000.0 mm och en djup på 500.0 mm. Detta ger dig tillräckligt med utrymme för att diska även de största kastrullerna och tallrikarna.

Material

Diskbänken är tillverkad i Silgranit, vilket är en stark och hållbar komposit av granit och akryl. Detta gör att diskbänken är tålig mot repor, fläckar och värme, samtidigt som den behåller sin eleganta och sofistikerade look.

Antal hoar

Blanco Sona XL 6 S har en ho, vilket ger dig en generös arbetsyta för att diska och förbereda mat. Hons djup på 190.0 mm gör det lätt att hantera även större mängder disk.

Vändbar

Diskbänken är vändbar, vilket innebär att du kan välja vilken sida du vill placera din ho på. Detta gör det möjligt att anpassa diskbänken efter ditt köks layout och dina egna preferenser.

Hål för blandare

Blanco Sona XL 6 S kommer utan hål för blandare, vilket ger dig flexibilitet att välja och placera din egen blandare efter dina behov och stilpreferenser.

Antal hål för blandare

Denna diskbänk har inga förinstallerade hål för blandare. Du kan själv bestämma antalet hål och placeringen för att passa din önskade blandartyp.

Skåpsbredd (min)

Minsta bredd på skåpet som behövs för att installera Blanco Sona XL 6 S är 600.0 mm. Detta säkerställer att diskbänken får en stabil och säker installation i ditt kök.

Med Blanco Sona XL 6 S Diskbänk får du både styrka och stil i ditt kök. Upptäck det bästa av både form och funktion med denna fantastiska diskbänk. Beställ idag och gör ditt kök komplett!

Produkt
Modellnamn
Blanco Sona XL 6 S (519690)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Djup
500.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: