• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon 45 s silgranit puradur grey rock vändbar, automatisk stoppare, infino, droppnät

PRODUKTKOD: 524815

4 512,00 kr

Spara 15%

3 835,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 650.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Elon 45 S är en fantastisk diskbänk som kombinerar stil och funktionalitet. Med sin eleganta grå färg och silgranitmaterial ger den en modern touch till ditt kök. Diskbänken är perfekt för små kök med sin kompakta storlek, men ger ändå tillräckligt med utrymme för effektiv matlagning och diskning.

Material och konstruktion:

Blanco Elon 45 S är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket gör den tålig och hållbar. Den gråa färgen ger diskbänken en sofistikerad look som passar perfekt till olika inredningsstilar. Diskbänken har en rektangulär form och en vändbar design, vilket innebär att du kan installera den enligt dina behov och preferenser.

Funktioner och detaljer:

En av de bästa funktionerna hos Blanco Elon 45 S är den automatiska stopparen. Detta gör det enkelt att fylla diskhon med vatten utan att behöva använda en propp eller stopp. Diskbänken är också utrustad med Infino-dräneringssystemet, vilket ger en smidig och lätt rengöring av diskhon. Dessutom har den ett droppnät som förhindrar att matrester och små föremål faller ner i avloppet.

Installation och användning:

Blanco Elon 45 S kan installeras genom infällning eller underlimning, vilket ger dig flexibilitet att anpassa den efter din köksinredning och layout. Diskbänken har även ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en kökskran för att underlätta matlagningen och diskningen. Diskbänken är designad för att passa skåp med en bredd på minst 450 mm.

Sammanfattningsvis är Blanco Elon 45 S en högkvalitativ och praktisk diskbänk som kommer att förbättra funktionaliteten och utseendet i ditt kök. Med sin silgranitkonstruktion, vändbara design och bekväma funktioner som automatisk stoppare och Infino-dräneringssystemet, uppfyller den alla dina behov för en effektiv och stilfull köksupplevelse.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Elon 45 S (524815)
Mått
Längd
650.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: