• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 9 alumetalik

PRODUKTKOD: 513268

8 754,00 kr

Spara 15%

7 440,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra 9 Alumetalik Diskbänk - Stilfull funktion för ditt kök

Ge ditt kök en modern touch med Blanco Metra 9 Alumetalik diskbänk. Denna diskbänk erbjuder en kombination av stil och funktion för att göra din köksmiljö komplett. Med sitt gråa färgschema passar den perfekt i olika inredningsstilar.

Robust och hållbar

Blanco Metra 9 är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, vilket gör den både robust och hållbar. Silgranit är känd för sin tålighet mot fläckar, repor och värme, vilket gör det till ett idealiskt material för daglig köksanvändning. Diskbänken behåller sin färg och glans även efter långvarig användning.

Enkel installation

Denna diskbänk är enkel att installera och kan användas både som infällnad och underlimning. Den passar perfekt in i en skåpbredd på minst 900 mm och har en längd på 860 mm. Med en lucka på 500 mm ger den gott om utrymme för diskning och matlagning.

Funktionellt design

Blanco Metra 9 har en rektangulär form och är utrustad med en ho. Hojen är speciellt utformad för att rymma både diskning och matlagning. Diskbänken har också ett hål för montering av en blandare, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter dina behov och preferenser.

Unik estetik

Med sin Alumetalik-finish ger Blanco Metra 9 en unik och modern estetik till ditt kök. Den gråa färgen ger en sober och sofistikerad känsla och kan komplettera olika typer av köksstilar. Diskbänken är en stilfull och funktionell tillskott till ditt köksinredning.

Med Blanco Metra 9 Alumetalik diskbänk får du en stilfull och praktisk lösning för ditt kök. Dess robusta konstruktion och tåliga material garanterar att den kommer att tjäna dig i många år framöver. Ge ditt kök en modern touch med denna eleganta diskbänk.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 9 (513268)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
900.0 mm

16 Produkter från samma kategori: