• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s silgranit puradur antracit vänster, automatisk stoppare, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523984

8 960,00 kr

Spara 15%

7 616,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur

Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur är en elegant och funktionell diskbänk som kommer att bli en perfekt tillskott till ditt kök. Tillverkad av hållbart och högkvalitativt silgranit material, erbjuder denna diskbänk enastående hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, repor och värme.

Färg och design

Denna diskbänk kommer i en elegant antracit färg som kommer att passa perfekt in i alla moderna köksinredningar. Med en rektangulär design och släta linjer ger den Blanco Zenar XL 6 S en tidlös och stilren look till ditt kök.

Funktioner

Blanco Zenar XL 6 S är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det lätt att fylla diskhon med vatten eller tömma den. Den har även en praktisk Infino avrinningsteknik, som ger en smidig och snabb avrinning av vatten och förhindrar eventuella vattenstopp. En extra fördel är den medföljande ashlar board, vilket ger extra arbetsyta för förberedelse av mat.

Montering och mått

Denna diskbänk är utformad för infällnad eller underlimning, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter din köksplanering och höjda estetiska krav. Med en längd på 1000 mm och ett djup på 510 mm passar den perfekt in i de flesta köksskåp med en bredd på minst 600 mm. Diskbänken har en stor ho, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera stora diskar och kastruller.

Med Blanco Zenar XL 6 S Silgranit Puradur får du inte bara en elegant och stilren diskbänk, utan också en hållbar och funktionell lösning för ditt kök. Sätt en ny standard för ditt kök och njut av dess överlägsna kvalitet och estetik.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S (523984)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: