• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 6 s silgranit puradur antracit vänster, automatisk stoppare, infino, asfaltskiva, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 524643

12 712,00 kr

Spara 15%

10 805,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Antracit Vänster

Blanco Axia III 6 S är en elegant och funktionell diskbänk som kommer att förbättra användarupplevelsen i ditt kök. Diskbänken är tillverkad i högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den både hållbarhet och estetiskt tilltalande utseende. Med sin antracitfärg kommer den att komplettera och förbättra utseendet på ditt kök.

Automatiska stoppare

En av de unika funktionerna på Blanco Axia III 6 S är dess automatiska stoppare. Denna funktion gör det enkelt att fylla diskhon med vatten och sedan snabbt tömma den när du är klar. Du behöver inte längre använda en separat plugg eller stänga av vattenflödet manuellt.

Infino avloppssystem

Diskbänken är också utrustad med Blanco's innovativa Infino avloppssystem. Detta system gör det enkelt att rengöra diskhon och förhindrar igensättning av avloppet. Infino-systemet är diskret integrerat i diskhon och erbjuder effektiv och pålitlig avloppsdränering.

Asfaltskiva

Det medföljande asfaltskivorna ger Blanco Axia III 6 S en tyst och stabil yta. Dessa skivor bidrar till att minska buller och vibrationer vid diskning. De hjälper också till att förhindra skador på diskbänken och ger en stadig yta för köksaktiviteter.

Avlopp i stål

Diskbänken har ett avlopp i stål, vilket ger den extra hållbarhet och motståndskraft mot korrosion. Stålet är också hygieniskt och enkelt att rengöra, vilket gör det idealiskt för köksmiljön.

Sammanfattningsvis är Blanco Axia III 6 S en utmärkt val för ditt kök. Med sina funktionella egenskaper, hållbara material och stilrena design kommer den att förbättra både funktionaliteten och utseendet på ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 6 S (524643)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm

16 Produkter från samma kategori: