• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco cron 6 s silgranit puradur vit vändbar, automatisk stoppare, infino, avlopp tw.grey

PRODUKTKOD: 524091

8 750,00 kr

Spara 15%

7 437,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 978.0 mm
  • Låddjup: 175.0 mm
  • Djup: 499.0 mm
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Cron 6 S Silgranit Puradur vit vändbar

Blanco Cron 6 S är en stilren och elegant diskbänk som kommer i en vacker vit färg. Dessutom finns den i flera andra färger som svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige, så att du kan hitta en som passar perfekt i ditt kök. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den en hållbar och tålig yta som är motståndskraftig mot repor, fläckar och värme.

Blanco Cron 6 S har en djup på 499.0 mm och en längd på 978.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att arbeta och diska. Den har en unik design med 1.5 holar, vilket ger dig flexibilitet att använda den på olika sätt. Du kan enkelt montera den antingen genom att infälla den eller underlimma den, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter dina behov.

En av de funktioner som utmärker Blanco Cron 6 S är dess automatiska stoppare och infino-avlopp. Dessa funktioner gör det enklare och mer praktiskt att använda diskbänken. Du kan snabbt och smidigt öppna och stänga avloppet med bara en knapptryckning. Detta sparar tid och gör diskningen mycket bekvämare.

Blanco Cron 6 S levereras även med en praktiskt vändbar funktion. Detta innebär att du kan placera diskbänken antingen till vänster eller höger, beroende på din kökslayout och preferenser. Detta ger dig ännu mer flexibilitet och anpassning, vilket gör att du kan optimera ditt köksutrymme på bästa sätt.

Med tanke på att kvaliteten på dina köksredskap är så viktig, är det viktigt att ha en pålitlig och hållbar diskbänk. Blanco Cron 6 S är tillverkad av det välrenommerade märket Blanco och garanterar hög kvalitet och lång hållbarhet. Med detta köp kan du vara säker på att du får en pålitlig och slitstark diskbänk som kommer att hålla i många år framöver.

Blanco Cron 6 S är inte bara praktisk och hållbar, den har också en stilren och snygg design som kommer att förhöja utseendet på ditt kök. Med sin rena och moderna estetik blir den en elegant tillskott till ditt köksinredning. Dess smidiga yta och minimalistiska utseende gör att den passar perfekt in i alla typer av köksstilar och inredningsscheman.

Sammanfattningsvis är Blanco Cron 6 S en fantastisk diskbänk med många användbara och praktiska funktioner. Dess högkvalitativa silgranitmate

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Cron 6 S (524091)
Mått
Längd
978.0 mm
Låddjup
175.0 mm
Djup
499.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Ja
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: