• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon xl 8 s silgranit puradur tartufo reversible, auto stopper, infino, droppnät

PRODUKTKOD: 524867

5 093,00 kr

Spara 15%

4 329,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Elon XL 8 S Silgranit Puradur Tartufo Reversible, Auto Stopper, InFino, Droppnät

Blanco Elon XL 8 S är en elegant och robust diskbänk som kommer att förbättra ditt kök både i stil och funktionalitet. Den har en vacker brun färg, som heter Silgranit Puradur Tartufo, som ger diskbänken en lyxig och modern känsla.

Design och material

Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt material som heter Silgranit, som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Den har en rektangulär form och en djup på 500.0 mm, vilket ger dig gott om utrymme att hantera disken bekvämt.

Diskbänken har en unik reversible design, vilket innebär att den kan monteras på olika sätt beroende på dina behov och preferenser. Den kan användas för infällnad eller underlimning, vilket ger dig flexibilitet att välja den monteringsmetod som passar bäst i ditt kök.

Funktioner

Blanco Elon XL 8 S har flera funktioner som gör den praktisk och användarvänlig. Den har en inbyggd auto stopper, vilket innebär att vattnet stängs av automatiskt när diskhon är full, vilket hjälper till att spara vatten och förhindra överflödigt vattenavfall.

Diskbänken är också utrustad med InFino-dräneringssystemet, vilket gör det lätt att rengöra och underhålla. Detta system fungerar genom att sätta droppnätet i diskhon, vilket förhindrar att matrester och skräp hamnar i avloppet och skapar stopp eller obehaglig lukt.

Installation och specifikationer

Blanco Elon XL 8 S passar perfekt för köksskåp med en bredd på minst 800.0 mm. Diskbänken har också en hål för blandare och kan enkelt anpassas för att rymma en. Det finns även möjlighet att installera en diskmaskin under diskhon, vilket gör det ännu bekvämare för dig att hantera disken.

Med sin stilrena design, robusta material och praktiska funktioner är Blanco Elon XL 8 S Silgranit Puradur Tartufo Reversible, Auto Stopper, InFino, Droppnät en utmärkt investering för ditt kök. Den kommer inte bara att förbättra estetiken i rummet, utan också underlätta ditt vardagliga köksarbete.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Elon XL 8 S (524867)
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Vändbar
Ja
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: