• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco pleon 6 silgranit puradur white, infino

PRODUKTKOD: 521683

5 525,00 kr

Spara 15%

4 696,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 615.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Pleon 6 Silgranit Puradur White, Infino - Diskho med stil och funktion

Blanco Pleon 6 Silgranit Puradur White, Infino är en elegant och praktisk diskho som är perfekt för ditt kök. Med sitt moderna design och högkvalitativa material kommer denna diskho göra matlagningen och diskningen till en trevligare och mer effektiv upplevelse.

Tillgängliga färger

Blanco Pleon 6 Silgranit Puradur White, Infino finns i ett brett utbud av färger för att passa alla smaker och köksinredningar. Du kan välja mellan vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd.

Robust och hållbart material

Blanco Pleon 6 är tillverkad av silgranit, ett material som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Silgranit är även hygieniskt och enkelt att rengöra, vilket gör diskhoen idealisk för det dagliga bruket i köket.

Funktionell design

Blanco Pleon 6 har en rektangulär form och en enda ho. Den är lämplig för infällnad eller underlimning, vilket ger dig flexibilitet att välja den monteringsmetod som passar bäst för ditt kök. Diskhon har även ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en köksblandare för att underlätta diskningen.

Perfekt passform

Blanco Pleon 6 är utformad för att passa perfekt i skåp med en bredd på minst 600 mm. Med sitt djup på 510 mm och längd på 615 mm ger den tillräcklig utrymme för att hantera även de största disken.

Praktiska egenskaper

Blanco Pleon 6 har en låddjup på 220 mm, vilket ger gott om plats för att hantera disken utan att riskera att vattnet rinner över. Diskhon är även vändbar, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter dina behov och preferenser.

Med Blanco Pleon 6 Silgranit Puradur White, Infino får du en diskho med stil, funktion och hållbarhet. Den är perfekt för att uppdatera ditt kök och ge det en modern och elegant touch. Investera i denna högkvalitativa diskho och gör din vardaglig diskning till en trevligare upplevelse.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Pleon 6 (523690)
Mått
Längd
615.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: