• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 5 s silgranit puradur tartufo reversible, auto stopper, infino, board white glass

PRODUKTKOD: 523222

10 132,00 kr

Spara 15%

8 612,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 915.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Axia III 5 S Silgranit Puradur Tartufo Reversible är en högkvalitativ diskbänk som är perfekt för både kök och badrum. Med en längd på 915 mm och en djup på 510 mm är denna diskbänk både rymlig och praktisk. Den är tillverkad av hållbart Silgranit-material som gör den extremt tålig och motståndskraftig mot repor och fläckar.

En unik funktion i denna diskbänk är den automatiska stoppfunktionen. Med ett enkelt tryck kan du stänga av eller öppna diskhon, vilket gör det enkelt att tömma eller fylla den. Detta är en bekväm och praktisk funktion som underlättar din vardag i köket.

Blanco Axia III 5 S kommer även med en InFino-bottenventil, vilket gör det enkelt att tömma diskhon utan att behöva använda en propp. Den har också en Board White Glass-tillbehör, som ger extra yta för arbetsyta eller för att ställa inredning på.

En annan fördel med Blanco Axia III 5 S är att den är vändbar, vilket innebär att du kan installera den på vilken sida du vill. Detta gör det möjligt att anpassa diskbänken till dina individuella behov och preferenser.

Blanco Axia III 5 S Silgranit Puradur Tartufo Reversible är en otroligt funktionell och estetiskt tilltalande diskbänk som kommer att göra ditt kök eller badrum till en plats att trivas i. Med sin höga kvalitet och innovativa funktioner är den ett utmärkt val för alla som letar efter en pålitlig och hållbar diskbänk.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 5 S (523222)
Märke
Blanco
Mått
Längd
915.0 mm
Djup
510.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Form
Rektangulär
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Antal hoar
1
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: