• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 6 s silgranit puradur tartufo vänster, automatisk stoppare, infino, asfaltskiva, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 524650

12 712,00 kr

Spara 15%

10 805,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Tartufo Vänster, Automatisk Stoppare, Infino, Asfaltskiva, Avlopp i Stål

Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Tartufo är en elegant och funktionell diskbänk som kommer att förbättra ditt kök. Den har en vacker brun färg som heter Tartufo och kommer att passa perfekt i alla köksinredningar.

Med en djup på 510 mm erbjuder denna diskbänk tillräckligt med utrymme för att hantera även de största rätterna. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, repor och värme.

Blanco Axia III 6 S har en unik design med en och en halv ho. Detta innebär att du kan använda den stora hons för att diska stora kärl och den mindre hon för att tvätta små rätter eller förbereda mat.

Denna diskbänk kan monteras på olika sätt, inklusive infällning, planlimning och underlimning för att passa dina behov och köksinredning. Den har också ett hål för blandaren, vilket gör det lätt att installera en blandare för att underlätta diskning och matlagning.

Blanco Axia III 6 S har en automatisk stoppare, vilket innebär att du enkelt kan fylla diskhon med vatten eller tömma den med ett enkelt tryck på knappen. Detta sparar tid och gör diskningen bekvämare.

Dessutom har denna diskbänk den innovativa Infino-avloppsteknologin, som möjliggör en helt plan botten och ger enkel rengöring och effektiv dränering. Avloppet är tillverkat i stål och är mycket hållbart och tåligt.

Blanco Axia III 6 S levereras också med en asfaltskiva, vilket hjälper till att minska ljudet och skydda skåpet under diskhon.

Sammanfattningsvis är Blanco Axia III 6 S Silgranit Puradur Tartufo en prisvärd och högkvalitativ diskbänk som kommer att förbättra funktionaliteten och utseendet på ditt kök. Med sin hållbara konstruktion, praktiska funktioner och vackra design kommer den att vara en tillförlitlig och stilfull tillägg i ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 6 S (524650)
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: