• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s silgranit puradur grey rock vänster, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 523851

7 368,00 kr

Spara 15%

6 262,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Grey Rock Vänster, Automatisk Stoppare, Infino

Denna diskbänk från Blanco är en perfekt kombination av stil, funktionalitet och hållbarhet. Den är designad med en modern grå färg som kommer att komplettera alla köksinredningar. Med en djup på 510.0 mm och en längd på 860.0 mm ger den tillräckligt med utrymme för att hantera de dagliga köksuppgifterna.

Hållbart material

Blanco Zenar 45 S är tillverkad av Silgranit, vilket är en patenterad blandning av granit och akryl. Detta material är mycket hållbart och tåligt, vilket gör diskbänken motståndskraftig mot repor, fläckar och värme. Silgranit är också antibakteriellt och enkelt att rengöra, vilket gör det idealiskt för kökets hygieniska behov.

Funktionella egenskaper

Denna diskbänk är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den utan att behöva använda en propp. Med den praktiska Infino-kanten får du en integrerad avrinning och ett snyggt utseende. Diskbänken har också ett hål för blandare och kan enkelt anpassas för att passa din preferens.

Enkel installation och mångsidig användning

Blanco Zenar 45 S är utformad för infällnadsmontage och har ett minimum krav på skåpsbredd på 450.0 mm. Med sin rektangulära form och robust konstruktion kan den passa perfekt i olika köksinredningar och ger ett stilfullt och polerat utseende.

I slutändan är Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Grey Rock Vänster, Automatisk Stoppare, Infino en pålitlig och smart investering för ditt kök. Den är både estetiskt tilltalande och praktisk att använda, och det tåliga materialet garanterar långvarig användning. Ge ditt kök en uppgradering med denna diskbänk från Blanco!

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S Silgranit (523851)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: