• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 45 s silgranit puradur champagne reversible

PRODUKTKOD: 513933

4 879,00 kr

Spara 15%

4 147,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Metra 45 S Silgranit Puradur Champagne Reversible

Blanco Metra 45 S är en elegant diskbänk med en stilren design som passar perfekt i det moderna köket. Tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, vilket ger en slitstark och tålig yta. Diskbänken har en vacker champagnefärg med en matt finish, vilket ger den en lyxig känsla.

Funktioner:

Material:

Blanco Metra 45 S är tillverkad av Silgranit, ett högkvalitativt material som är känt för sin hållbarhet och slitstyrka. Silgranit är även reptåligt och tåligt mot fläckar och färgförändringar. Det gör diskbänken mycket praktisk och lättskött.

Installation:

Diskbänken kan installeras på två sätt: infällnad eller underlimning. Detta gör den enkel att anpassa till dina köksbehov och ger dig möjlighet att skapa den perfekta looken i ditt kök.

Design:

Blanco Metra 45 S har en rektangulär form som ger den en modern och minimalistisk touch. Diskbänken har också en reversibel design, vilket innebär att den kan vändas för att anpassas efter dina preferenser och behov.

Hål för blandare:

Diskbänken är utformad utan hål för blandare, vilket ger dig frihet att välja en separat blandare som passar din smak och stil.

Skåpsbredd:

Blanco Metra 45 S är utformad för att passa i ett skåp med en bredd på minst 450 mm. Det gör den enkel att installera i de flesta köksskåp.

Låddjup:

Den integrerade diskbänken har ett låddjup på 190 mm, vilket ger gott om utrymme för att diska och skölja av tallrikar och kastruller.

Blanco Metra 45 S Silgranit Puradur Champagne Reversible är den perfekta kombinationen av stil, funktion och hållbarhet. Med sina högkvalitativa material och praktiska design är den ett utmärkt val för alla moderna kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 45 S (513933)
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: