• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco rondoval 45 s kaffe utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 515769

3 278,00 kr

Spara 15%

2 786,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 780 mm
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Brun
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Rondoval 45 S - Kaffe utan automatisk propp

Blanco Rondoval 45 S är en elegant och praktisk diskho som passar perfekt i ditt kök. Med sin runda form och smidiga design är den både funktionell och stilren. Den är tillverkad i högkvalitativt material, nämligen Silgranit, vilket ger hinken en hållbar och tålig yta.

Kaffe utan automatisk propp

Denna variant av Blanco Rondoval 45 S levereras utan automatisk propp. Det betyder att du enkelt kan fylla diskhon med vatten och tömma den när du behöver, utan att behöva oroa dig för att proppen ska sätta igen. Detta gör den perfekt för daglig användning och ger dig full kontroll över vattenflödet.

Bredd 780 mm

Med en bredd på 780 mm är Blanco Rondoval 45 S den perfekta storleken för de flesta kök. Den ger tillräckligt med utrymme för att diska dina tallrikar, kastruller och bestick utan att ta upp för mycket plats på diskbänken. Dess kompakta design gör den också lätt att rengöra och underhålla.

Material Silgranit (Granit)

Blanco Rondoval 45 S är tillverkad i Silgranit, ett högkvalitativt material som kombinerar den naturliga skönheten i granit med hållbarheten hos konstgjord sten. Silgranit är reptåligt, fläckbeständigt och tål höga temperaturer, vilket gör det till det perfekta valet för din diskho.

Tillgängliga färger - Brun

Blanco Rondoval 45 S finns i flera attraktiva färger, varav en är brun. Den bruna färgen ger en varm och naturlig ton till ditt kök och kompletterar olika inredningsstilar. Du kan vara säker på att Blanco Rondoval 45 S i brunt kommer att vara en snygg och tidlös tillskott till ditt kök.

Förborrat hål för blandare - Nej

Denna modell av Blanco Rondoval 45 S levereras utan förborrat hål för blandare. Det ger dig friheten att välja och installera den blandare som passar bäst för dina behov och stilpreferenser. Du kan placera blandaren på valfri plats på diskhon och skapa en mer personlig och skräddarsydd design.

Mått
Bredd
780 mm
Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Nej
Material
Silgranit (Granit)
Tillgängliga färger
Brun

16 Produkter från samma kategori: